Ludovic Orban anunță un nou posibil scenariu pentru începerea școlii: Școala va începe online

Ludovic Orban a declarat vineri că se discută scenariul conform căruia copiii să înceapă școala online pe 14 septembrie.

Ludovic Orban
Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a spune că elevii ar puteamerge la școală fizic de la 1 octombrie, iar în perioada 14-30 septembrie să urmeze cursuri online.

Premierul spune că este un scenariu cerut de medici.

Citeste si: Atenție! Părinții care nu-și duc copiii la școala pot fi sancționați cu închisoare sau amendă penală!

„Au fost discuții pe tema asta. Există punctele de vedere exprimate de specialiști, medici, care spun că părinții și copiii vin din concediu și, în același timp, mare parte dintre cei infectați spun că au fost în concediu”, a explicat premierul existența acestui scenariu.

Citeste si: Când se afișează notele finale la examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Edu.ro a precizat data oficială

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ludovic Orban a precizat însă că nu a fost luată o astfel de decizie, dar dacă se va lua, atunci va fi anunțată în timp util.

„S-a discutat, încă nu s-a luat o decizie, vom anunța în timp util dacă se ia o decizie. Deocamdată lucrurile sunt așa cum le-am anunțat. Decizia de deschidere a școlii va fi luată în plan local””, a mai spus Ludovic Orban.

Citeste si: Ludovic Orban: Începerea şcolilor ar putea fi amânată

O elevă de 10 îl sfidează pe Ludovic Orban. Tânăra refuză premiul dat de Guvern: „Orban, ţine-ţi banii că eu n-am nevoie de ei. Momeală de scurtă durată“

Antonia Pup, din Chişoda, județul Timiş, este absolventă de liceu care luat 10 la examenul de Bacalaureat. Ea a anunțat pe Facebook că refuză premiul de 3.000

lei acordat de Guvernul Orban absolvenților care promovează cu notă maximă. 

Antonia este o elevă strălucită, proaspăt studentă la Istorie, la Universitatea de Vest din Timişoara. Ea a promovat Bacalaureatul cu nota maximă.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, tânăra explică de ce refuză „stimulentul financiar“, cum a fost intitulat de Guvern, pentru elevii performanţi, de 10.

Citește continuarea aici 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prognoza meteo, 5 septembrie 2020: ANM anunță că vremea se încălzi

Oana Radu renunta la inhibitii si apare asa in aceasta seara la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Am zis ca trebuie sa o fac si pe asta!”

Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

De unde vine denumirea de „taxi”. Povestea pe care călătorii trebuie să o știe

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies