Ludovic Orban, anunțul momentului: Premierul beneficiază de susținere totală

Ludovic Orban a declarat că Florin Cîțu are toată susținerea PNL.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Luni, 19 aprilie, Ludovic Orban a declarat faptul că Florin Cîțu are toată susținerea PNL. De asemenea, acesta a precizat că nu se pune în discuție schimbarea configurației politice. 

"PNL și-a asumat răspunderea guvernării și acționează pentru o bună guvernare, pentru punerea în practică a programului de guvernare și care urmărește să crească calitatea vieții în România, să crească veniturile românilor, printr-o politică orientată spre cetățean și care să facă marile reforme de care are nevoie

românia.

Citeste si: Ludovic Orban a spus ce crede despre acuzațiile făcute de Voiculescu privind raportarea greșită a deceselor COVID-19: ”Bate câmpii”

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

Premierul beneficiază de susținere totală. Nu se pune în discuție schimbarea configurației politice. Nu ne jucăm cu România. Când am decis că premierul este Florin Cîțu, suntem serioși, consecvenți și mergem mai departe. Mesajul coaliției este să lăsăm ceea ce ne separă și să ne concentrăm pe ceea ce așteaptă românii de la noi.", a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, anunțul momentului: Premierul beneficiază de susținere totală
Ludovic Orban[Sursa foto: Captură YouTube]

Ludovic Orban, despre incidentul de la Spitalul Foișor

Ludovic Orban a făcut primele declarații despre incidentul de la Spitalul Foișor.

Pe vremea când era primul ministru al României, acesta spunea că, de asemenea, a luat decizii de transformare a spitalelor în unități suport COVID.

Citeste si: Ludovic Orban, despre demiterea lui Vlad Voiculescu din funcța de ministrul al Sănătății: „Privim extrem de îngrijorați modul în care este gestionat ministerul”

„Am fost, ca orice cetatean roman, afectat de ceea ce s-a intamplat la spitalul Foișor.  Înțelegem nevoie de paturi la Terapie Intensivă. Pe de altă parte, orice decizie de trasformare a unui spital într-unul suport COVID trebuie să urmează niște pași și transformare trebuie să se facă astfel încât să se permită tratarea pacienților în cele mai bune condiții. Trebuie să se facă o pregătire prealabilă și cu asigurarea că există toate garanțiile că pacienții din spital vor fi tratați în alte spitale și că sunt pregătite condițiile pentru preluarea pacienților COVID”,  a declarat Ludovic Orban imediat dpă încheierea ședinței. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vicepremierul Dan Barna, primele declarații după demiterea lui Vlad Voiculescu: Florin Cîţu nu mai are susţinerea alianţei USR PLUS

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în România? Ce spune Ludovic Orban

Gabriel Dorobanțu, declarații cutremurătoare după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Eram vânăt”

Horoscop Zilnic Joi 6 Mai 2021: vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una bună, încărcată de vești bune, speranțe

O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă

Teo Trandafir, IPOSTAZE INCENDIARE cu un tânăr de 28 de ani! Și-au petrecut împreună sărbătorile, iar el a mai apărut la Kanal D

Dovada Potopului biblic, găsită pe Everest, Dispută dură între oamenii de știință și teologi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies