Ludovic Orban, declarații despre renunțarea la masca de protecție în școli: "Noi nu suntem de acord..."

Ludovic Orban a vorbit despre situația de la momentul actual, renunțarea la mască de protecție în școli.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Premierul a dat noi declarații despre situația de la momentul actual și anumea purtarea măștii de protecție în școli. În urmă cu doar câteva zile, președintele CJ Harghita a anunțat că va propune ca masca de protecție să fie facultativă pentru grădinițe și școala primară. 

Citeste si: Modul subtil prin care Gina Pistol a confirmat că este însărcinată! "Trec printr-o perioadă atât de frumoasă..."

Citeste si: Betty Salam își mai dorește un copil? Fotografia cu care le-a dat emoții fanilor: „Singura dragoste care nu se sfârșește niciodată...”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Ludovic orban, declarații despre purtarea măștii de protecție în școli

Ludovic Orban nu este de acord cu renunțarea la măștile de protecție în unitățile de învățământ. Premierul susține faptul că această măsură este cea mai potrivită pentru a împiedica răspândirea virusului. 

”E o propunere cu care noi nu suntem de acord. Obiectivul nostru fundamental este acela de a respecta dreptul la educaţie al copiilor şi doi: acela de a proteja sănătatea copiilor şi a cadrelor didactice în cadrul procesului educaţional. Cea mai sigură măsură de împiedicare a răspândirii virusului este portul măştii alături de celelalte măsuri pe care le-am instituit. (...)

 

După părerea mea o astfel de propunere nu are niciun fundament şi am şi văzut: copiii sunt ascultători, copiii respectă această regulă la şcoală şi nu văd de ce trebuie să existe unii care să instige la nerespectarea acestei reguli”, a declarat premierul. 

În urmă cu câteva zile, preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a anunţat faptul că va propune Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Harghita ca purtarea măştii de protecție în grădiniţe şi la şcoala primară să fie facultativă la nivel local, acolo unde au loc cursurile după scenariul verde.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 septembrie. Vezi emisiunea online!

Puterea dragostei 21 septembrie. Mona, mesaj de adio pentru George: „Tu ești acolo, eu sunt aici...”

Cel mai sănătos si delicios BigMac. Rețeta fără carbohidrați. E mai delicios decât crezi

FOTO Explozie puternică la stația de metrou Tineretului din București! Sute de oameni au fost evacuați

De ce îl lasă Andreea Bălan pe George Burcea să vorbească urât despre relația lor! Dezvăluiri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies