Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal. Încă de la demararea anchetei, Lazarus a observat gafele autorităților, care s-au făcut de râs, scandalizând opinia publică prin modul defectuos de abordare a cazului. În acest context, Lazarus a publicat recent un punct de vedere pertinent, în care explică ce curs ar trebui să urmeze ancheta în cazul criminalului Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Luis Lazarus a găsit un complice al lui Gheorghe Dincă: ”Cetățeanul din imagine muncea pentru criminal! Este liber acum! Curios că are mâinile arse!” FOTO

Citeste si: Scrisoarea tatălui Alexandrei Măceșanu, făcută publică de Alexandru Cumpănașu. E cutremurător: ”Este un coșmar din care nu ne mai trezim”

”Știți ceva?

1. Eu nu cred ca DIICOT Craiova nu a știut sau nu a putut, in trei luni de zile, sa afle a cui e mașina care o răpise pe Luiza! Pentru ca mașina aia NU poate fi confundata! Este un combi, la care, dacă te uiți, iti dai seama ca e un Renault, iar jantele mașinii sunt aproape unice! Aceasta mașina o puteam identifica in câteva ore! Nu o data, prin sursele mele din politie, in diverse cazuri, dădeam datele și aflam cui aparținea câte o mașina! Deci e imposibil ca atunci când un procuror cere identificarea unei masini, acest fapt sa nu se întâmple! Întrebarea este: procurorul chiar a vrut sa afle cui aparținea mașina? 
2. Telefoanele care au apărut in ancheta au arătat clar ca Dincă fusese indicat, ca cel care operase mai multe apeluri, inclusiv cel dat bunicului Luizei! Culmea este ca niciodată Dincă nu a fost audiat! In condițiile in care el de fapt trebuia arestat imediat! Oare de ce nu s-a întâmplat nimic? Concluzia logica ar fi ca acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare! Ei se fac ca muncesc nu de doua săptămâni, ci de patru luni! Nu uitati!”, a notat jurnalistul Luis Lazarus. 

fara descriere

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

Luni, de la ora 16:15, Luis Lazarus va fi prezent într-o ediție specială a Știrilor Kanal D, unde se va dezbate cazul criminalului Gheorghe Dincă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate