Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu sunt singurele victime ale criminalului din Caracal. Unde presupun specialiștii că și-ar fi ascuns Gheorghe Dincă alte victime

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu ar fi singurele victime abuzate de Gheorghe Dincă, spun specialiștii.

Distribuie pe:

Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei este de părere că gropile acoperite cu beton din curtea criminalului ar putea ascunde alte victime ale criminalului din Caracal. Antonescu crede că ar fi fost normal ca acele gropi să fie umplute cu pământ și sub beton se ascund alte cadavre. 

Citeste si: Emil Rengle va juriza performantele concurentilor de la „Imi place dansul”, in toamna, la Kanal D: „Caut oameni talentati, dansatori cu vise, personalitate si curaj”

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, acuzată că i-a furat bărbatul altei femei: „Eu vin cu dovezi! Pluși sparge căsnicii, lasă copiii fără tați”

Citeste si: Minora de 13 ani din Alba Iulia dată dispărută de familie, găsită lângă Blaj 

Dan Antonescu: Omul acesta este în stare de orice 

“Acele plombe de beton care urmează să fie scoase vor fi sparte și se va vedea că ascund ceva. De regulă o groapă se astupă cu pământ, nu cu beton. Este o activitate normală să se răscolească curtea, deoarece acolo unde se îngroapă ceva există obiceiul să se planteze ceva, să se pună ceva, un pom, o căpiță de fând. Colegii mei de acolo au experiență foarte mare și știu aceste lucruri. Omul acesta e în stare de orice, dacă ești în stare să răpești un copil, să îl violezi, să îl omori și să îl incendiezi. Omul acesta este o formă de viață care a fost călăuzită sub imperiul alcoolului și a bolilor psihice numai spre a-și satisface poftele sexuale”, a declarat Dan Antonescu la România Tv.  

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că a aruncat rămășițele Luizei Melencu într-o pădure, de aici a plecat și ipoteza conform căreia ar mai exista și alte victime ascunse sub beton. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate