Luiza, o elevă din Caracal, a dispărut de acasă! Părinții nu știu ce să mai facă: „Niciodată nu a plecat de acasă”

Luiza Mihaela este o elevă din Caracal care a dispărut în urmă cu doar câteva zile de acasă. Părinții sunt extrem de îngrijorați și nu ltiu ce să facă să se întoarcă la ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Melencu Mihaela Luiza este o elevă din Caracal care a dispărut duminică de acasă. De atunci, părinții sunt disperați și nu știu ce să facă pentru a-și vedea fiica din nou acasă.

„Niciodată nu a plecat singură de acasă fără să știm de ea. nu răspunde la telefon. Ori a plecat singură, ori a luat-o cineva. Cel mai mult ea vorbea cu mine, dar dacă are vreun plan nu știu nimic”, a declarat Anda, cea mai bună prietenă a Luizei, potrivit Ziarul de Craiova.

Luni, la o zi după ce a plecat de acasă, adolescenta le-a răspuns părinților la telefon. Ea a refuzat să le spună unde este sau când se va întoarce acasă. Mama și tatăl ei sunt extrem de îngrijorați și cer ajutorul autorităților și al tuturor cetățenilor, sperând că cineva o va vedea și îi va anunța unde este minora.  

Citeste si: Bianca, în lacrimi la Puterea Dragostei! Are legătură cu Alexandru: "Mama mi-a spus să nu mă mai înjosesc în halul ăsta"

Citeste si: Puterea Dragostei: Raluca a dat cărțile pe față! Ce crede despre fiecare dintre băieți: „Sunt trei băieți care joacă teatru”

Citeste si: Unul dintre cameramanii de la show-ul din Asia a dat cărțile pe față! Ce se întâmpla, de fapt, când se oprea filmarea

Cum arată Luiza, eleva din Caracal care a dispărut de acasă

„Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituțăie atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate și telefonul mobil. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanei în cauză sunt urgate să anunțe cea mai importantă unitate de poliție sau să apeleze numărul 112”, a declarat Mihaela Girs, purtător de cuvânt IPJ Dolj, conform sursei mai sus citate.

 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate