Lună de miere pentru Raluca și Ricardo de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Ricardo a părăsit, de curând, emisiunea ”Puterea Dragostei”, el urmând să plece în Statele Unite ale Americii, departe de Raluca, iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți de la ”Puterea Dragostei” au decis ca, înainte de plecarea lui Ricardo în SUA, să se răsfețe puțin împreună, motiv pentru care Raluca este mai mult decât fericită.

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei”, disperată! ”Tatăl meu...”

Citeste si: Puterea dragostei: Ricardo, primele declarații după ce s-a întors în România! "Și acum mă ia tremuratul"

”Înainte ca Ricardo să plece, am stabilit că, dacă mi se va permite de la emisiune, să petrecem câteva zile doar noi doi, departe de România, să ne încărcăm bateriile împreună”, ne-a spus, tremurând de emoții în așteptarea momentului, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, frumoasa concurentă a emisiunii Andreei Mantea de la Kanal D, ne-a explicat că, deja, a făcut toate pregătirile necesare. ”Am luat o vacanță de o săptămână, în Grecia, în Lefkada. O să stăm acolo, doar noi doi, pe insula aceea minunată, și vom petrece momente minunate, care să compenseze timpul pe care îl vom petrece separat. Va fi de vis, sper să avem parte de momente cu adevărat romantice, împreună, acolo, în Grecia”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Apoi, ne-a explicat Raluca, ea se va întoarce în România, se va angaja și, normal, în va aștepta pe Ricardo să se reîntoarcă în țară după experiența amerciană pentru a relua relația pe care și-au format-o la ”Puterea Dragostei”.

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi. ”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate