Vedete

Lupu de la Exatlon - secretul talismanului de la gatul lui! Dezvaluirea, facuta chiar de fratele lui, Zapp EXCLUSIV

Lupu, asa il stiu toti pe noul concurent de la Exatlon, care face senzatie in echipa Razboincilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Lupu de la Exatlon poarta la gat un talismanicon photo
Lupu de la Exatlon poarta la gat un talisman

Stefan Lupu pe numele complet, este un tanar sportiv din Ploiesti, care a reusit sa-i impresioneze pe toti dupa cateva victorii neasteptate. El l-a invins pe Vladimir Draghia inca din prima zi in care a intrat in competita Exatlon.

Stefan Lupu a ajuns in Republica Dominicana cu doar cateva zile in urma, el inlocuindu-l pe Bogdan, concurentul Exatlon care a decis sa se intoarca acasa.

Toti telespectatorii au sesizat talismanul de la gatul lui Lupu si s-au intrebat ce semnificatie are. Fratele sau, Lucian Lupu, zis Zapp, castigatorul unui alt show extrem - “Supravietuitorul”, ne-a spus ce reprezinta talismanul lui Lupu, dar si cum a ajuns tanarul in competitie.

Lupu de la Exatlon are un talisman daruit de fratele lui, Zapp, castigatorul show-ului Supravietuitorul

“Este fratele meu mai mic, dar este mai bun ca mine in multe, si o va demonstra. L-am insotit la preselectii si l-am incurajat. I-am spus ca este si ca o sa fie cel mai bun si l-am condus spre experienta vietii lui. Talismanul pe care il are la gat, l-a primit de la mine acum un an si jumatate, cand am venit din Filipine. Este un cadou de la mine, adus de la 10000 km, si a ales sa-l ia cu el pentru a-i aduce noroc, dar si pentru a-l proteja”, ne-a declarat Zapp, care poarta si el la gat un talisman asemanator cu cel al fratelui sau de la Exatlon.

Lucian Lupu spune ca e multumit de ceea ce a facut pana acum Stefan la Exatlon, dar ca poate si mai mult. “Pana acum am notat pe hartie toate probele si am facut un tabel cu fiecare castig si pierdere. In acest moment este pe plus: 5 probe castigate, 2 pierdute. Poate mai mult insa! Am cea mai mare incredere in el, este cel mai bun. A lucrat mult ca sa ajunga acolo si o sa castige, pentru ca poate!”, a mai spus Zapp.

El a povestit ca s-au antrenat impreuna inainte de plecarea lui Lupu la Exatlon, in Republica Dominicana si ca i-a dat mai multe sfaturi de supravietuire, dupa experienta sa de la “Supravietuitorul”, pe care spera ca Lupu le va folosi daca va fi nevoie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune