Mădălin Ionescu, despre drama prin care trece alături de fiul său: "Filip a avut o neşansă, a fost un caz special!"

Vedeta de televiziune, Mădălin Ionescu ascunde o dramă despre care puțină lume știe. S-a crezut despre fiul său că este autist, însă realitatea este cu totul alta.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu s-a născut acum 16 ani, perfect sănătos, însă la vârsta de doi ani a făcut varicelă și din cauza lipsei vaccinului, au apărut probleme neurologice grave care l-au afectat. S-a zvonit că fiul său ar fi autist, însă Mădălin Ionescu a infirmat acest zvon, ba ma mai mult a și explicat drama fiului său. Adolescentul este diagnosticat cu hemipareză (n.r – hemipareza rezulta dintr-o leziune de neuron, motor central, boală care afectează limbajul și da tulburari senzoriale si cognitive).

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.", a spus Mădălin Ionescu.  

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu, în ipostaze de ”cuplu”! Cum s-au pozat cei doi

Citeste si: Mihai Gâdea, așa cum nimeni nu l-ar vedea! Ce face prezentatorul atunci când se sting reflectoarele

Citeste si: Florin Călinescu, invitatul lui Christian Sabbagh la Ediție specială! Ce a spus despre criminalul de la Caracal: "Oamenii legii se plimbă după cum vrea Dincă"

Filip și-a dezvoltat abilități incredibile și are o memorie vizuală excelentă 

Mădălin spune despre fiul său că are abilități de om normal, doar că îi este greu să se gândească că se va integra în societate. 

"Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată", declara Mădălin Ionescu în urmă cu ceva timp, potrivit demamici.ro. 

fara descriere

Filip este băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie şi a rămas în grija lui, Cristina Şişcanu – actuala sa soţie- fiind foarte ataşată de tânărul de 16 ani.

Ambii copii ai lui Mădălin Ionescu, din prima căsătorie, au rămas în grija lui la divorţ şi acum locuiesc cu Cristina Şişcanu, însă fiica cea mare este gata să se mute singură. Ştefania (22 ani) și Filip (16 ani) îşi văd mama de câteva ori pe an.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate