Mădălina de la Puterea Dragostei, declarații de amor pentru iubit! Mesajele au fost făcute publice

Mădălina de la Puterea Dragostei a trăit o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. Iată ce mesaje își scriau cei doi iubiți.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere
fara descriere


In articol:

Madalina Elena Astefanoai are 24 de ani, este din Iasi, dar locuieste in Italia. Este pasionata de biologie, a lucrat ca tehnic de laborator de chimie si isi doreste sa dea la criminalistica. A venit la aceasta emisiune pentru a demonstra ca dragostea adevarata exista! Isi doreste sa intalneasca un barbat simplu, cu cei 7 ani de acasa, care sa o iubeasca si sa o respecte pentru ceea ce este.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri cutremurătoare după accidentul de la mare: „Au fost foarte multe chestii care au dus acolo”

Madalina de la Puterea Dragostei, declaratii de amor pentru iubit! Mesajele au fost făcute publice

Mădălina s-a făcut deja remarcată în emisiune pentru dansul pe care l-a avut alături de Cristian Comănici și pentru faptul că toți ceilalți colegi cred că cei doi se potrivesc de minune. Mădălina este o fire romantică și emotivă, iar asta s-a văzut în emisiune, dar și prin prisma mesajelor pe care le-a scris pe Facebook în descrierea fotografiilor cu iubitul ei. 

fara descriere

Citeste si: George de la Puterea Dragostei spera să devină fotbalist la Rapid! De ce a fost obligat să renunțe?

Mădălina de la Puterea Dragostei a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu cinci ani, iar faptul că ea nu a șters fotografiile de pe Facebook, înseamnă că a rămas în relații bune cu fostul iubit. 

fara descriere

Citeste si: Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Dezvăluiri ȘOC despre Simina Loica!

„E de-ajuns o imbrățișare de la tine pentru ca totul să fie bine, un zâmbet pentru ca eu să fiu fericită, o mângâiere de la tine pentru ca eu săsimt că trăiesc. Eși de-ajuns tu și nimeni altcineva”, „Mă voi gândi la tine la fiecare apus, mă voi gândi că nu există nimic în lume mai frumos decât tine”, sunt două dintre mesajele postate de Mădălina de la Puterea Dragostei pe Facebook. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate