Mădălina Pamfile, descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Din păcate este infectata cu SARS-CoV-2”

O nouă descalificare la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Motivul pentru care Mădălina Pamfile a părăsit competiția.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ediția 34 a competiției „Bravo, ai stil! Celebrities!” a venit cu o veste neașteptat pentru fani. Ilinca Vandici a anunțat motivul pentru care Mădălina Pamfile nu a fost prezentă în platoul emisiunii în ultimele două ediții. Din cauza unor probleme în familie, Mădălina Pamfile a fost nevoită să părăsească țara. Mai mult decât atât, ea s-a infectat cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost descalificată.

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile  nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities" , este anunțul făcut de prezentatoarea Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici

[Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cum au reacționat celelalte concurente

Întrebate dacă se așteptau sau dacă se bucură de plecarea Mădălinei Pamfile, celelalte concurente au dezvăluit că au considerat-o întotdeauna pe Mădălina Pamfile o „rivală”, dar care reușea mereu să le ambiționeze pe celelalte fete.

Citeste si: Mădălina Pamfile rupe tăcerea, după ce a fost absentă în ediția de joi a „Bravo, ai stil! Celebrieties”: „Se pot întâmpla foarte multe lucruri”

„Nu, nicidecum, am vorbit chiar azi la machiaj că Madalina a fost una din cele mai bune concurente și ne-a ambiționat de fiecare data să luptam cot la cot cu ea, nicidecum să ne bucuram”, a declarat Viviana Sposub.

Bănuită că s-ar fi bucurat de plecarea Mădălinei Pamfile, Ruxi a mărturisit că și-ar fi dorit să o vadă în continuare în competiție „Nici eu nu mă bucur că era buna și se îmbracă bine și na... Era mișto să fie aici. Era competitiva. Era o rivala puternica și era o competiție mare pentru noi toate”, a mărturisit Ruxi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies