Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce anunț le-a dat fanilor

Mădălina Pamfile a postat prima reacție pe Instagram, după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mădălina Pamfile a fost desclaiifctaă din show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a lipsit de la filmările ultimelor două ediții. Ea a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din sezonul șapte. Parcursul ei în competiție s-a încheiat din cauza unor probleme de familie, cât și de sănătate.

După anunțul că a fost descalificată, Mădălina Pamfile a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde le-a mulțumit fanilor pentru mesajele și susținerea pe care a primit-o. Mai mult decât atât, ea le-a transmis internauților că urmează să lanseze un proiect important din viața ei, mai exact un salon de înfrumusețare.

„După cum ați aflat, drumul meu in competiția “Bravo, ai stil” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate.
Va mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu in competiție 🥂♥️

Nu mă asteptam sa primesc atata energie buna din partea publicului și va mulțumesc, va mulțumesc ca ați rezonat cu mine! 💓💓

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Va promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigura ca o sa va placa!”, a scris Mădălina Pamfile pe pagina ei de Instagram.

madalina pamfile

Mădălina Pamfile, descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Mădălina Pamfile a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Ediția 34 a competiției „Bravo, ai stil! Celebrities!” a venit cu o veste neașteptat pentru fani. Ilinca Vandici a anunțat motivul pentru care Mădălina Pamfile nu a fost prezentă în platoul emisiunii în ultimele două ediții. 

Citeste si: Mădălina Pamfile rupe tăcerea, după ce a fost absentă în ediția de joi a „Bravo, ai stil! Celebrieties”: „Se pot întâmpla foarte multe lucruri”

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale.

Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că  Madalina Pamfile   nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities", a declarat Ilinca Vandici.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies