Mădălina și soțul ei au fost scoși din casă de claxoanele vecinilor! Locuința lor era în flăcări! Povestea cutremurătoare a unei familii din Mioveni care acum are nevoie de ajutorul nostru

Soții Tinculescu din Mioveni au fost treziți în noapte de claxoanele vecinilor, altfel probabil că rămâneau captivi în casa cuprinsă de flăcări.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

 Sunt tineri, muncitori și părinții unei fetițe de doar un an. Năpasta i-a lovit într-o noapte, săptămâna trecută, când casa le-a fost cuprinsă de flăcări. Au fost treziți de claxoanele vecinilor, care văzuseră că locuința ardea ca o torță și pentru a-i trezi pe cei doi au făcut gălăgie. Oamenii și-au luat repede copilul în brațe și au reușit să iasă din casă, alegându-se doar cu arsuri ușoare.

fara descriere

Incendiul, care a izbucnit de la un cablu de la o clocitoare aflată în mansarda casei, a produs însă pagube importante. Tinerii au rămas practic fără nimic după ce și-au văzut casa făcută scrum. Așa că a fost inițiată o campanie prin care persoanele care vor să-i ajute pe tineri să o poată face.

fara descriere

Au nevoie atât de haine, atât pentru ei cât și pentru cel mic, de bunuri sau materiale de construcție,  dar și de bani pentru refacerea casei. Pentru cei care doresc să ajute cu donații în bani, o pot face prin transfer bancar: RO88BRDE030SV59915970300 -sucursala BRD / posesor: Tinculescu Nicolae Marian, iar cei care vor să ia legătura cu familia, o pot face la nr de de telefon: 0773351384.

Vezi pe stirilekanald.ro mesajul emoționant postat de  Mădălina Tinculescu după tragedie

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate