Magda Ciumac e blocată în Italia din cauza coronavirusului şi îi îndeamnă şi pe ceilalţi români să nu se întoarcă în ţară: “Amânați plecările!”

Magda Ciumac e blocată în Italia din cauze epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Magda Ciumac e blocată în Italia, prima ţară europeană afectată de coronavirus. În această perioadă, ea e în vizită la sora ei stabilită în Peninsulă, dar şi-a amânat revenirea în ţară tocmai din cauza pericolului răspândirii epidemiei. “Nu fiți egoiști și nu mergeți acum în România! Încercați să fiți responsabili! Fiți conștienți că odată intrat virusul în țara, nu au structuri pentru a controla situația! Amânați plecările! Și eu am făcut acest lucru! Puteți condamna părinții voștri în vârsta la moarte!”, a postat ea pe facebook. (vezi ce spune Maria Ghiorghiu despre coronavirus)

Citeste si: Isteria coronavirusului atinge cote alarmante in Romania. S-au furat masti de protectie dintr-un spital de Urgenta!

Citeste si: Vaccin coronavirus. În SUA au început primele teste pe oameni

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

Ministerul Sănătății a anunțat, miercuri seară, că a fost confirmat primul caz de coronavirus din România. Este vorba despre una dintre persoanele din Gorj care a intrat în contactul cu italianul în vârstă de 71 de ani care a sisit cu avionul la Craiova. „Avem primul caz confirmat de infectare pe teritoriul României. Imediat după ce va ajunge la București va intra pe schema de tratament. Starea bolnavului este bună, nu manifestă simptome și nu trebuie să ne alarmăm. Vreau să precizez că mai avem în lucru înca 33 de teste din acea zonă și vă vom comunica rezultatele imediat ce va fi posibil.”, a declarat Ministrul Sănătății. 

Magda Ciumac e blocată în Italia din cauze epidemiei de coronavirus. Pacientul din România nu are febră

În completare a venit Raed Arafat care a dat mai multe detalii referitoare la transportul pacientului la spital, dar și posibilitatea ca el să mai fi infectat și alți membri ai familiei. „Pacientul nu prezintă febră, tuse, până la acest moment acestea sunt informațiile. Totuși, faptul că este un test pozitiv, înseamnă că va fi transportat la spital și internat, motiv pentru care un echipaj de la ISU Dolj cu autospeciala pregatită cu izoletă au plecat deja de la Craiova pentru preluarea persoanei respective de la domiciliu și transportul ei în condiții de siguranță până la Matei Balș”.

“Mai sunt șapte persoane care locuiesc cu persoana respectivă. Toate au fost testate și a reieșit negativ. Însă toate cele șapte persoane vor rămâne la domiciliu sub pază 14 zile, după care vor fi testați. Acum astea sunt informațiile pe care le avem. Transportul se va face în condiții de siguranță, dar nu este un transport de urgență, ceea ce înseamnă că pe noi ne interesează ca modul în care se face transportul să se facă corect.”, a mai spus Raed Arafat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul lui Marcel Toader e revoltat: ”Limita prostiei este cerul! Donez trei măști rămase într-un dulap, poate mă pomeniți dacă este să mor infectat de Coronavirus!”

Pacienții chinezi externați după ce s-au vindecat de coronavirus au fost testați pozitiv din nou

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveția: ”Aici, nu te duci la spital să-i infectezi pe toți de coronavirus, chemi doctorul la tine”

Un medic român spune totul despre coronavirus. Există sau nu leac pentru virusul care a creat o isterie națională

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies