Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual: „Va rog sa denuntati acest psihopat!”

Vedete

Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual: „Va rog sa denuntati acest psihopat!”

Prietenii fostei sotii a lui Tolea Ciumac au aflat ca Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual pe site-urile de socializare.

Se pare ca Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual. Chiar ea a anuntat acest lucru, pe facebook, intr-o perioada in care se afla in Italia, alaturi de fiul ei, in vizita la iubitul italian. Ea a postat cateva mesaje trimise de un admirator. „Esti o femeie wow!...Bravo tie pentru cum arati!”, au fost postarile initiale ale barbatului care, ulterior, a devenit agresiv.( vezi ce cadouri luxoase primeste Magda Ciumac de la noul ei iubit)

Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual:" Nu pot publica ce video a trimis acest smintit"

“Vă rog să denunţaţi acest psihopat şi să distribuiţi pagina lui! Poate are şi soţie! Să ştie ce retard mintal ţine lângă ea! Nu pot publica ce video a trimis acest smintit! Nu mai scap de el! De dimineaţa...scrie

într-una şi trimite numai filmuleţe! L-am blocat şi m-am hotărât să public toţi idioţii de azi înainte!!!! Să ştie şi familiile lor ce demenţi au pe lângă ei...”
, a scris Magda Ciumac.

Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual.  „Poti sa faci plangere si la Politie"

Toti amicii au fost informati ca Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual. „Poti sa faci plangere si la Politie, Magda, pentru hartuire.

Obsedatii astia asta merita....Hai ca ii dau si report la pagina si ar fi ok sa dea toata lumea... Ferească Dumnezeu de aşa nebun!”, au fost cateva din mesajele prietenilor Magdei Ciumac.