Magneţii de pe frigider te ucid încet, dar sigur! Specialiştii trag un semnal de alarmă

Specialiștii trag un semnal de alarmă în privința magneților de frigider. Conform studiilor, sunt mai periculoși decât credeam.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cei mai mulţi dintre noi păstrăm magneşi pe frigider. Fie că sunt cadpouri din vacanţele prietenilor noştri, fie că sunt cumpărate chiar de noi pentru a ne aduce aminte de momentele plăcute petrecute departe de casă, ele sunt frumoase şi pe placul tuturor. Frigiderul arată, cu siguranţă, mai interesant când ne face să ne gândim la locuri de vis pe care le-am vizitat sau în care vem să mergem. 

Citeste si: Hamude, declarație șocantă la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Am plâns ca un copil”! Ce s-a întâmplat cu bărbatul controversat si mereu cu principii

Citeste si: Ea este moldoveanca super sexy care a blocat o stradă din Londra cu Lamborghiniul ei! Mașina a fost decorată cu 2 milioane de cristale Swarovski

Citeste si: Ce-a zis Andreea, românca moartă de la Paris, înainte să cadă în gol 12 metri, în timp ce stătea la poză! Declarații sfâșietoare făcute de iubitul ei

 
Cu toate aceste, specialiştii au făcut o descoperire alarmantă. Ei au vrut să afle dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor au vreo influenţă asupra alimentelor şi mare le-a fost mirarea când au aflat crudul adevăr. Cercetătorii de la Universitatea Princeton au hrănit un grup de şoareci cu mâncare ţinută într-un frigider cu magneţi şi un alt grup de şoareci cu mâncare dintr-un frigider fără magneţi.

Citeste si: Puterea Dragostei: Andy s-a întors în casă pentru o altă fată din emisiune! Roxana, un pachet de nervi!

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu Răzvan Simion! Nimeni nu se aștepta să recunoască: „Îi bag degetul în...”

Citeste si: Bombă în showbiz! Mel B a dezvăluit că s-a culcat cu una dintre colegele sale din trupa Spice Girls: „O să mă urască”

Concluzia la care au ajuns specialiștii 

Aşa au ajuns la concluzia că animalele hrănite cu alimentele din frigiderul cu magneti dveeniseră cu 87% mai predispuşi apariţiei cancerului decât cele din celălalt grup, relatează kanald.ro. 
Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: