Magneţii de pe frigider te ucid încet, dar sigur! Specialiştii trag un semnal de alarmă

Specialiștii trag un semnal de alarmă în privința magneților de frigider. Conform studiilor, sunt mai periculoși decât credeam.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Cei mai mulţi dintre noi păstrăm magneți pe frigider. Fie că sunt cadouri din vacanţele prietenilor noştri, fie că sunt cumpărate chiar de noi pentru a ne aduce aminte de momentele plăcute petrecute departe de casă, ele sunt frumoase şi pe placul tuturor. Frigiderul arată, cu siguranţă, mai interesant când ne face să ne gândim la locuri de vis pe care le-am vizitat sau în care vrem să mergem. 

Citeste si: VIDEO | Zilele orașului Tulcea: Artiști de top, distracție cât cuprinde și public numeros


In articol:

Citeste si: Un tânăr de 21 de ani din Iași a înjunghiat un bărbat în parcarea unui supermarket, apoi a făcut live pe Facebook: „Sunt încă viu, dar l-am tăiat pe ăla destul de rău. Mă ia poliţia. Moare ăla, aia e, un fraier mai puţin”

Citeste si: Anca Serea a publicat prima fotografie cu chipul fiicei sale! Micuța Leah are ochi albaștri și a cucerit internetul

Cu toate aceste, specialiştii au făcut o descoperire alarmantă. Ei au vrut să afle dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor au vreo influenţă asupra alimentelor şi mare le-a fost mirarea când au aflat crudul adevăr. Cercetătorii de la Universitatea Princeton au hrănit un grup de şoareci cu mâncare ţinută într-un frigider cu magneţi şi un alt grup de şoareci cu mâncare dintr-un frigider fără magneţi.
 

Concluzia la care au ajuns specialiștii 

Aşa au ajuns la concluzia că animalele hrănite cu alimentele din frigiderul cu magneti deveniseră cu 87% mai predispuşi apariţiei cancerului decât cele din celălalt grup, relatează kanald.ro. 
Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate