MAI refuză să spună dacă a alertat poliția de frontieră pentru urmărirea Alexandrei Măceșanu. Motivul este inexplicabil

În dosarul deschis pentru răpirea Alexandrei Măceșanu, Ministerul Afacerilor de Interne refuză să spună dacă și când au anunțat poliția de frontieră.

MAI a declarat pentru Liberatea într-un mesaj oficial că refuză să spună dacă au alertat poliția de frontieră în momentul deschiderii anchetei pentru găsirea Alexandrei Măceșanu. 

Ministerul de Interne avea obligația să alerteze și Poliția de frontieră, în momentul în care s-a anunțat că Alexandra este răpită, pentru ca fata să nu poată părăsi țara.
Conform Libertatea, poliția a refuzat să comenteze pe baza acestor afirmații.

MAI a invocat secretul anchetei penale și că informațiile publice nu se comunică dacă sunt "informații privind procedura în timpul anchetei penale sau dispciplinare". 

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă, detalii intime din dormitor: "Avem o saltea de calitate și un pat rezistent"

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Gestul făcut de Veronica, psihologul de la Rahova care s-a măritat în închisoare cu un temut interlop! Și-a surprins din nou șefii

Citeste si: ”Interlopul-superstar” de la Caracal a fost invitat la emisiunea lui Oreste despre spiritualitate! Cu Sorina Matei nu a avut la fel de mult noroc

Mai mult decât atât, MAI precizează în răspunsul lor pentru sursa citată că "dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidențiale ori se pun în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfășurare”.

Conform aceleiași surse citate, autoritățile nu au îndeplinit toți pașii necesari în ancheta privind uciderea Alexandrei. Activarea urmăririi naționale și consemnul fetei către poliția de frontieră ar fi fost pașii obligatorii într-un dosar de răpire.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies