Gestul făcut de Veronica, psihologul de la Rahova care s-a măritat în închisoare cu un temut interlop! Și-a surprins din nou șefii

Veronica, psihologul care s-a îndrăgostit de un interlop aflat în închisoare, șochează din nou. Ce gest a făcut femeia după ce s-a măritat după gratii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un scandal uriaș a izbucnit în urmă cu un an și jumătate, atunci când Veronica C., psiholog la Penitenciarul Rahova, s-a căsătorit cu un deținut căruia îi oferea consiliere. Bărbatul care a devenit soțul ei se numește Bogdan Dumitrescu, zis Crocodilul, și este unul dintre liderii clanului Sportivilor.

Povestea de dragoste dintre psiholog și deținut a început în urmă cu mai bine de doi ani. După ce el a fost transferat la Jilava, femeia a cerut camera inmtimă, iar apoi el a solicitat aprobare pentru a se căsători cu femeia pe care o iubea, chiar în spatele gratiilor.

Șefii Veronicăi s-au arătat șocați și revoltați de faptul că femeia s-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu un deținut, catalogând asta drept lipsă de profesionalism, dar nu au putut dovedi că ar fi încălcat legea.

Citeste si: Avertizare din partea Ministerului de Externe: „Evitați călătoriile în India! Cetățenii străini trebuie să părăsească statul”

Citeste si: Indicii-surpriză în cazul crimelor de la Caracal! ”La ieșirea din oraș e un pod rutier și acolo e o hidrocentrală”! Vezi cine spune asta

Citeste si: Tatăl lui Giuliano Stroe, teorie halucinantă despre cazul Caracal: ”Cred că fata a mai fost în acel loc și a avut o oarecare încredere în criminal”

fara descriere

Ce a făcut psihologul de la Rahova

Femeia a surprins pe toată lumea în momentul în care și-a depus demisia din Administrația Naţională a Penitenciarelor, invocând „motive personale”. Surse apropiate ei și soțului ei au declarat că decizia a fost luată în urmna presiunilor venite din partea colegilor, dar și pentru a-și proteja căsnicia, relatează Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate