Mai ții minte jocul Snake de pe Nokia 3310?! Prima persoană care a ajuns la ultimul nivel și a reușit să-l încheie. Finalul s-a dovedit a fi o dezamăgire

Snake, primul joc care a făcut românii să butoneze telefoanele mobile acum mulți ani!

Mai ții minte jocul Snake de pe Nokia 3310?!
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Jocul Snake de pe telefonul mobil Nokia a fost faimos mulți ani la rând. Deși mulți se chinuiau să termine toate etapejele jocului, nu toți reușeau. La acea vreme, ”Șarpele” era foarte greu de învins pe ”părintele” tuturor telefoanelor mobile, Nokia. Toți copiii care s-au născut în anii 90 știu fiecare etapă a jocului, unde trebuiau să facă puncte pentru a ajunge la etapa următoare.

Citeste si: Zib, un câine bolnav și fără păr, s-a transformat total atunci când a fost preluat de o familie iubitoare: ”A fost abandonat și tot ce și-a dorit a fost să fie iubit”

Foarte multe persoane s-au întrebat dacă acest joc are un sfârșit. Ei bine, chiar are! După foarte mulți ani, utilizatorul „Pikabu” TCash a fost nevoit să treacă de la un smartphone modern la un telefon mai vechi de la Nokia. În secțiunea de jocuri a gadgetului era un legendar „Șarpe”, de care tipul a profitat imediat. Și-a propus să treacă de fiecare nivel până la capăt, dar totul nu a mers conform planului. Tipului i-a luat șase luni pentru a-și da seama că era pur și simplu imposibil să câștigi!

A fost foarte interesant să știm ce se va întâmpla după pasaj. Șase luni de teste- și o dată, în trei ore de joc, am făcut-o în continuare.

Dar cel mai trist a fost că dezvoltatorii acestui joc te fac oricum un ratat”, a scris TCash.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Finalul jocului s-a dovedit a fi o dezamăgire

S-a dovedit că atunci când șarpele ocupă aproape întregul spațiu al ecranului, punctul care apare în spațiul liber dispare pur și simplu.

Prin urmare, când jocul rămâne la 5488, singura opțiune pentru a pune capăt urmăririi nesfârșite a cozii a fost să te prăbușești.- Unde este justiția? – a scris autorul postării foarte indignat.

Mai ții minte jocul Snake de pe Nokia 3310?!
Mai ții minte jocul Snake de pe Nokia 3310?! [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cristina, mireasa care-și plânge soțul ucis cu sânge rece chiar în ziua nunții lor: ”Cum voi trăi fără tine, scumpul meu?”

Postarea bărbatului  a fost apreciată de peste 15 mii de oameni.

Multe persoane au observat că versiunea telefonului tipului era neclasică. Prin urmare, a fost necesar să găsiți un telefon mai vechi pentru a juca adevăratul „Șarpe”. Acolo, dreptatea ar fi triumfat cu siguranță.

La 3310, în pătratul monocrom „Șarpe”, când există ultimul spațiu pentru creștere, apare mâncare acolo, șarpele o mănâncă, devine ecran complet, jocul se oprește, ecranul se umple ușor cu o umplere solidă, este scris că jocul s-a terminat, scorul este afișat- și puteți juca din nou”, a mai scris unul dintre internauți.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama eroină care s-a stins din viață după ce s-a aruncat în fața mașinii, salvându-și copilul și soțul

Afirmația revoltătoare a unei gimnaste din Rusia! Ce a putut să spună Karolina Sevastyanova: ”Aceste persoane sunt iresponsabile”

O femeie de 35 de ani și-a părăsit soțul pentru fiul vitreg! La ce proceduri a recurs pentru a fi mai atrăgătoare

Alexandra Stan vorbește despre traumele pe care le-a suferit în copilărie

Este OBLIGATORIU pentru toţi românii! Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră: Nu ne putem permite

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se răceşte vremea în România. Prognoză meteo valabilă până la 7 martie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies