Vedete

Maia Morgenstern, fotomodel pentru o prietena din Israel!

Maia Morgenstern incerca si cariera de fotomodel! Marea actrita va fi alaturi de o prietena, celebru designer din Israel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Maia Morgenstern, fotomodel pentru o prietena din Israel! icon photo

Maia Morgenstern va fi alaturi de prietena sa, designerul israelian Michal Negrin, dovedind astfel ca nu este doar o actrita extrem de talentata, ci poate sa fie si fotomodel.

De altfel, prezentarea de moda ce va avea loc sambata, intr-un mall din Bucuresti, va fi una atipica, realizata in pasi de dans. Chiar daca nu este vorba despre un clasic catwalk, cu siguranta ca marea actrita va straluci la ineditul eveniment.

Nu este prima data cand Maia Morgestern cocheteaza cu moda, actrita care a implinit 56 de ani, a mai realizat cateva sedinte foto inedite pentru renumiti designeri romani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune