Mamă a doi copii și directoare de grădiniță și-a pus capăt zilelor într-un mod șocant. Dana a lăsat un bilet de adio pentru soț

Gest șocant al unei mamei din Alexandria! S-a sinucis și a lăsat un bilet de adio!

Dana
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Dana, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alexandria, mamă a doi băieţi şi directoare a unei grădiniţe, a fost găsită fără suflare în propria casă. Dana era directoarea Grădiniţei Ion Creangă (Germino) din Alexandria. Femeia și-a premeditat moartea, pentru că înainte de a-și lua viața a organizat totul pentru a nu fi descoperită.

Ba mai mult decât atât, Dana nu și-a dorit ca cei doi copii să fie martori la ororarea pe care avea s-o comită.

Citeste si: VIDEO Imaginile groazei de la UPU Brașov! Paturile pentru bolnavii COVID sunt arhipline: „Oameni ca mine aşteaptă din clipă-n clipă să plece din lumea asta”

Femeia i-a dus pe cei doi băieți la ţară, în comuna Orbeasca, iar mai apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii. Se pare că Dana nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate și nici de familie. Momentan, nu se știe motivul pentru care a ales să-și ia viață și să-i lase pe cei doi copii fără mamă.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Dana
Dana[Sursa foto: Facebook]

Soțul ei a fost cel care i-a găsit trupul neînsuflețit

Dana a scris biletul de adio, iar mai apoi şi-a pus capăt zilelor. Soțul ei a fost cel care i-a găsit trupul neînsuflețit. Acesta a alertat echipajele medicale, care ajunși la fața locului, nu au putut face nimic pentru Dana. Potrivit unor surse, femeia s-ar fi spânzurat de o țeavă de gaze din apartament.

Citeste si: Oroare într-o familie! Un bărbat și-a ucis soția cu 300 de lovituri de cuțit. Era convins că femeia îl înșală

"D e astăzi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Ion Creangă a rămas cu un gol imens. Cu tristețe și durere ne rugăm și plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neață. Un suflet cald și bun, o colegă extraordinară și un dascăl excepțional, apreciată și iubită de toți cei care au avut norocul să o cunoască.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate!", au scris colegii Danei de la Gradinita cu Program Prelungit Ion Creangă, Alexandria.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Crimă înfiorătoare! O mamă și-a înjunghiat mortal cei trei copii. Femeia a fost dată în urmărire națională

Tentativă de sinucidere la Constanța! O femeie s-a aruncat de la etajul 3. Motivul șocant pentru care a ales să-și pună capăt zilelor

Cristina, profesoara găsită fără suflare în propria casă, cu mâinile legate și un căluș în gură, a fost ucisă pentru 500 de lei și un telefon

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies