Mama adoptivă a Sorinei, dezvăluiri incredibile: „Asistenții spuneau că am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe...”

Ce spune mama adoptivă a Sorinei despre povestea care a cutremurat țara.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Povestea Sorinei, fetița refuzată de mai bine de 100 de familii, a ajuns în ultimele zile să fie cunoscută în țară și în străinătate de persoane de toate vârstele.

Ramona Săcărin, femeia care a adoptat-o pe Sorina, a vorbit pentru Radio România Liberă despre această situație care a împărțit România în două.

Adopția Sorinei, refuzată de 122 de ori, inclusiv de asistenta maternală care a crescut-o, este pusă acum sub semnul întrebării în urma revizuirii inițiate de procurorul general.

”Lucrurile au mers aliniate parcă de dumnezeu și am vrut să întoarcem bucuria pe care am primit-o de la viață. Am hotărât în familie, ne-am consultat toți, că vom lua primul copil care ni se va oferi, că nu vom spune nu, pe cine ne vor da pe acela îl vom lua. M-am gândit că nu o să pot să dorm, că o să mă frământ toată viața ce s-a întâmplat cu copilul pe care l-am refuzat”.”, spune Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei.

Asistenții parentali ne spuneau de față cu Sorina, de față cu copiii noștri, că probabil avem unul dintre copii bolnavi și am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe, că suntem traficanți. Copiii noștri au fost șocați să audă așa ceva, vă dați seama. Mă întrebam dacă chiar cred ce le iese pe gură său e altceva la mijloc.”, a mai povestit Ramona Săcărin.

Femeia a vorbit și despre modul în care s-a adaptat Sorina în familia adoptivă

Face bine, s-a obișnuit cu rudele din familia primară, cu bunicii, părinții și frățiorul cel mic. Are o mare bucurie să cunoască și alte persoane din viața noastră, cum ar fi prieteni de familie, am mers în vizite, acesta e un lucru care îi place mult, să viziteze case și să cunoască oameni, să vadă cine sunt ei raportat la noi. Explorează, cunoaște lume, locuri, este foarte curioasă și interesată de tot ce se întâmplă.

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Maria Dragomiroiu! Celebra cântăreaţă s-a plâns că are pensia mică, dar în ultimul an a încasat de 9 ori mai mult decât în precedentul!

Citeste si: EURO 2019. „Românii provoacă primul scandal de la Euro 2019”

Citeste si: 7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele

De asemenea, Ramona Săcărin a vorbit și despre episodul de vineri când Sorina a fost luată cu forța din casa familiei asistentei maternale.

Nu a vorbit nimic despre asta. Noi permanent am asigurat-o că este în siguranță, că rolul nostru este să avem grijă de ea, s-o iubim, să-i oferim stabilitate și dragoste și o viață frumoasă la fel cu a celorlalți copii ai noștri. Îi arătăm poze și filmulețe de la noi de acasă și e foarte curioasă, arată-mi unde e sufrageria, cățelul, cum e în curte. Nu a pomenit nimic despre episodul cu plecarea, din când în când ne mai povestește ce se întâmpla pe acasă, cui îi plăcea să bea bere în familie sau cum îi dădeau și ei să guste bere și celeilalte fetițe care era acolo. Sau ne povestește cum a adus asistentul maternal pe cineva acasă ca să o învețe ce are de spus când vine executorul, cum să se comporte și ce să facă, și ea era supărată că a trebuit să stea acasă ca să învețe fișa”, a mai spus mama adoptivă a Sorinei pentru Radio România Liberă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate