Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu! Cine a murit?

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după decesul unei amice din Călan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după anunțul morții Elisabetei, o femeie din Călan cu care Madi Dragoș era prietenă apropiată. Eli, așa cum o numeau amicii, s-a stins fulgerător, zilele trecute, după ce s-a luptat cu o boală cruntă. (vezi ce tatuaje și-a făcut Bianca Drăgușanu)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Bianca Drăgușanua recurs la un gest uluitor, pentru a-i mulțumi Lui Dumnezeu!

Pe pagina ei de facebook, mama Biancăi a distribuit detalii despre înmormântare, iar pe pagina decedatei a postat mai multe emoticoane triste la mesajele de condoleanțe, dar și la o melodie intitulată "Amintiri", intrepretată de Cristi Minculescu, preferata decedatei.

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu: "Rămas bun, om fain!” 

“Așa o sa îmi amintesc de tine: zâmbind oricât de dificila ar fi fost o zi, sau o perioada. Ai trecut peste toate zâmbind, oricât de greu ți-a fost. De acum ne vei zâmbi din cer. Nu te voi uita niciodată om minunat. Drum lin spre cer!”, s-a scris pe pagina de omagii dedicată lui Eli.

“De-a lungul timpului, mulți prieteni și cunoscuți au murit. A rămas în urma lor, vie, doar durerea pe care familia, prietenii, colegii o simt, dar și amintirile. Acum, Eli, fără să vrei și fără să vrem, lași în urma ta amintirea unui zâmbet cald, chiar și atunci când poate numai tu știi ce greutăți îți măcinau sufletul. Până când ne vom reîntâlni... cândva, undeva... Rămas bun, om fain!”, au mai scris amicii îndurerați.

fara descriere

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu. Madi locuiește în Calan 

Madi Dragos locuiește în Calan, oraș în care a lucrat ca expert la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara. Acum doi ani, Madi si colegii ei de munca au dat in judecata institutia, din cauza neachitarii unor drepturi banesti. 

Mama Biancăi și-a dat demisia și a ieșit la pensie, pentru a avea mai mult timp pentru creșterea nepoților ei, fetița Biancăi și cei doi copii ai Oanei, cealaltă fiică a sa. De altfel, în ultimul an, Madi își împarte timpul între Călan și București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate