Mama eroină care și-a salvat copilul într-un accident aviatic! Păriniții micuțului au murit, dar băiețelul a supraviețuit miraculos

O mamă eroină a reușit să își salveze copilul într-un accident grav de avion.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Mama eroină care și-a salvat copilul
Mayerly Diaz Rojas, Fabio Grandas și bebelușul

Un bebeluș a supraviețuit miraculos unui accident, după ce a fost ținut de mama lui în brațe, care a murit la bord. Accidentul i-a pus pe cei doi părinți ai micuțului, dar mama eroină a reușit să îi salveze viața copilului, în momentul în care avionul s-a prăbușit. Femeia și-a ținut copilul strâns în brațe, iar în momentul în care salvatorii i-au găsit, micuțul încă se afla în brațele ei.

Un bebeluș a supraviețuit miraculos unui accident de avion


In articol:

Citeste si: Un avion s-a prăbușit! Unul dintre piloți a rămas suspendat în cablurile de înaltă tensiune după catapultare

Un tragic accident aviatic a avut loc marți, 13 octombrie, iar un băiețel a reușit să supraviețuiască miraculos, datorită mamei lui! Avionul HK 2335-G s-a prăbușit în timpul unui zbor între Santa Marta și Guaymaral. Domnul Grandas, bărbatul care pilota planul, era un medic cunoscut în capitala columbiană, Bogota.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Mama eroină care și-a salvat copilul
Accidentul aviatic

Părinții micuțului aflați la bord, Mayerly Diaz Rojas și soțul ei, Fabio Grandas, au murit în tragicul accident de avion, la câteva ore după ce au părăsit Santa Marta și se îndreptatu către Guaymaral. Însă, copilul lor, Martin, a supraviețuit miraculos și a fost găsit în viață de către salvatori. Totuși, micuțul se pare că a reușit să trăiască doar pentru că mama lui l-a ținut în brațe în momentul prăbușirii. Se spune că bebelușul se află într-o stare stabilă conform celor declarate de presa locală, și este tratat la Spitalul Universitar Fundacion Santa Fe de Bogota.

Se pare că avionul s-a prăbușit marți după-amiază în Ubate, Columbia și se pare că și bona băiețelului ar fi murit în tragicul accident, cauzele fiind încă necunoscute. La momentul actual, autoritatea aeriană a declarat că investighează care a fost motivul principal pentru care a avut loc incidentul. Totuși, cauza accidentului rămâne necunoscută.

sursa mirror

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mihai Neșu, fotbalistul rămas paralizat în urmă cu nouă ani, face progrese mari în recuperare: „Am atâtea contracturi la mușchi”

Bursucu a fost la un pas să rămână paralizat: ”În acel moment mi s-a fisurat coloana”

Superalimentul care luptă cu celulele canceroase și cu bolile de inimă. Este mai bun decat orice supliment alimentar

Cătălin Botezatu, declarații sincere despre căsătorie! Ce a declarat conscutul jurat de la Bravo, ai Stil! Celebrities! "Consider că dacă doi oameni..."

Andrada a murit într-un parc de distracții, după ce a fost aruncată dintr-un carusel. Șefa ei a apăsat un buton greșit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies