Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani! Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi! FOTO EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani. Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi.

Autor: Lili Lascar

In articol:

Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai puternici concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană. Tânărul este motivat, rapid şi a adus multe puncte echipei sale. În România, fiecare rezultat, cuvânt şi mişcare a fotbalistului sunt trăite la intensitate maximă de familia lui.

Artista de muzică populară Mărioara Man Gheorghe (58 ani) ne-a declarat, în exclusivitate, cum resimte fiecare minut din show-ul la care participă fiul ei. Cântăreaţa nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi când a pronunţat numele moştenitorului ei de care îi este deja dor.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine. "Aş vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului"

" Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum. Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi.

Cum să nu fiu mândră de un asemenea copil? Mi-a părut rău şi de băiatul acela, Iulian, chiar dacă a avut o divergenţă cu Costin. E un concurent bun, se vede, dar a avut ghinion să se accidenteze. Sper să-şi revină cât mai repede, multă sănătate îi doresc. Aş mai vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului. Hai Roşii Faimoşii! Sunteţi o echipă frumoasă şi unită!", a declarat Mărioara Man Gheorghe.

Citeste si: Mesajul care a făcut-o pe Elena Gheorghe să plângă! Vezi ce filmare a trimis Costin Gheorghe de la Exatlon familiei lui chiar înainte să i se ia telefonul. "Ştiţi că ăsta este of-ul meu" VIDEO EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine! La vârsta de 58 de ani, artista nu are riduri!

Nu putem să nu remarcăm că artista de muzică folclorică arată foarte bine şi are un ten fără riduri deşi nu-şi face tratamente faciale sofisticate şi nici tot felul de injecţii pentru rejuvenare a pielii faciale.

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon a divorţat în secret! Acesta este secretul trist din familia Elenei Gheorghe! Numai câteva persoane l-au ştiut. Vezi cum se înţelege "faimosul" cu fosta soţie EXCLUSIV

Atât Elena Gheorghe cât şi sora ei, Ana, seamănă foarte bine cu solista şi câteodată chiar ai tendinţa să spui că cele trei sunt...surori.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies