Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Mama lui Dorian Popa s-a dus în vizită la noua casă a fiului său și a făcut un tur interior și exterior.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Mama lui Dorian Popa a fost în vizită la casa fiului ei, pe care tocmai și-a construit-o. Încă de la început mama artistului și-a făcut simțită prezența prin expresiile celebre ale fiului ei: „Hâtz Johnule”. 

Citeste si: Imagini incredibile cu o cățelușă împușcată pe un drum din Maramureș, sub privirile îngrozite ale unui copil de șase ani. Individul a lăsat cadavrul în mijlocului drumului și și-a continuat drumul

Citeste si: Ministerul Sănătății se implică în ancheta de la spitalul din Piatra Neamț. Decizia radicală pe care au luat-o reprezentanții ministerului

Citeste si: Am aflat cine o iubește cel mai mult pe Bianca de la Puterea Dragostei din familia lui Livian! Nu e veverița, așa cum glumește fiul lui Nelson Mondialu VIDEO exclusiv din Istanbul

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Mama artistului a împrumutat foarte multe dintre expresiile fiului său și chiar le folosește pentru a-l îmbuna pe fiul ei când vine vorba să respecte anumite reguli. De exemplu, ajunsă în fața casei lui Dorian, mama nu voia în primă instanță să se descalțe la intrare, pe motiv că așa face și fiul ei.
„Hai măi mămișor că nu am nimic pe picioare (n.r. spune Dorian Popa). Hai mă Johnule că nu am nimic pe picioare.”, spune mama lui Dorian Popa înainte de a intra în casa fiului ei.

Însă, odată intrată în casă și văzând curățenia și luxul, mama artistului s-a răzgândit.
„Hai că e prea frumos. Mi-e milă să nu mă descalț că eu știu ce greu se întreține curățenia.”, a spus mama artistului.

„Celebra piscină, ca să știți că l-am admonestat că nu a pus cadă în niciuna din băi. Și am zis, bine, dacă eu vin al tine acasă și vreau și eu să fac o baie în cadă, ce fac? 'Te arunci în piscină'. Buuun, te arunci în piscină vara, dar iarna ce faci? Hâtz Johnule. Ia să vedem si spatele casei, bun, eu zic că aici ar trebui să fie plantați și niște salcâmi... pentru că sunt niște copaci care fac umbră și miros frumos, dar fiecare face cum consideră.”, , a mai adăugat mama lui Dorian Popa. 

Cu toate că a avut multe comentarii cu privire la casa fiului ei, la final mama lui Dorian Popa a spus că este încântată de casa artistului. 

„Mărturisesc că îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult că e totul alb.”, a mai adăugat ma

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate