Mama lui Jador, față în față cu Simina! Pe cine și-ar dori-o noră, din casa „Puterea dragostei”

Mama lui Jador, față în față cu Simina! Pe cine și-ar dori-o noră, din casa „Puterea dragostei”. Declarațiile neașteptate ale mamei lui Jador.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce Simina a dezvăluit că mama lui Jador nu o place prea mult, concurentul a decis să facă un gest neașteptat.


In articol:

Acesta a hotărât să le pună față în față pe mama sa și pe fosta iubită, prin intermediul telefonului.

Citeste si: Thalida, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, dezvăluire bombă: „Fostul iubit este o persoană publică...”

Citeste si: Primele reacții ale concurenților de la „Puterea dragostei” despre noua concurentă, Thalida: „Este fosta lui...”

Citeste si: Andreea Bănică, mesajul cu care și-a pus fanii pe jar: „Mergeți din timp la medic”! Ce a pățit artista

Mama lui a scris pe grup. I-am scris „sărut mâna” și mi-a răspuns tatăl tău. Mi-a spus că îi place de mine. Ce să vorbesc eu cu mama ta?”, s-a apărat Simina.

„Mama nici nu urmărea emisiunea, doar acum se uită, de dragul meu.”, a spus Jador în ediția de astăzi.

Mama lui Jador a dezvăluit în emisiunea de astăzi pe cine place mai mult, dintre Simina și Bianca, iar răspunsul a fost unul neșteptat.

Pe cine place mai mult mama lui Jador

Dacă fiului meu îi place, mie îmi place. Rămân la Bianca, îmi place și de Simina. Nu că aș avea ceva cu ea, nu vreau să se interpreteze, căci are o relație. Mi-e greu să vorbesc niște lucruri, prefer să rămână așa. El caută o fată, muzica pe care el o face, are nevoie de o fată, căci el ajunge acasă târziu. Toate sunt frumoase”, a spus mama lui Jador.

„Încercam să vă zic să nu fiți supărată pe mine. Cu Jador nu mai am nimic, nici ca prieteni. Acum am început să ne respectăm”, i-a spus și Simina.

„Ați avut o relație, am înțeles că v-ați iubit. Se termină emisiunea, plecați de acolo, posibil ca pe viitor să vă întâlniți. Soarta nu v-o faceți voi, e posibil ca voi să fiți din nou împreună”, a continuat mama lui Jador.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate