Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj dur: ”Toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte”

Mama lui Mario Iorgulescu a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, în timp ce fiul ei se află internat la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

mario iorgulescu


In articol:

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario, tânărul de 24 de ani care a provocat o tragedie pe Șoseaua Chitilei, omorând un alt tânăr de aceeați vârstă cu el, pe Daniel Vicol, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

”Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!

Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Citeste si: Mario Iorgulescu a avut o aventură cu logodnica lui Florin Salam! Roxana Dobre l-a schimbat pe fiul lui Gino cu băiatul lui Olăroiu

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu! S-a iubit cu un fotomodel celebru și s-a despărțit de ea după ce a agresat-o într-un club

Mama lui Mario Iorgulescu continuă: ”După ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul”

Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti?

Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!

Citeste si: Încă o dezvăluire uluitoare din relația secretă a lui Mario Iorgulescu cu Daniela Crudu! Cum a ajuns cu adevărat asistenta TV în brațele băiatului de bani gata!

Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi! Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» -, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot! Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie.

Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”, este mesajul scris de mama lui Mario Iorgulescu pe Facebook.

Conform Adevărul, la câteva ore după ce a fost postat mesajul respectiv, profilul Gabrielei Iorgulescu a devenit invizibil.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate