Mama lui Mihai Mitoșeru face noi declarații despre divorțul prezentatorului de Noemi! „Numai ea a înnebunit”

Mama lui Mihai Mitoșeru speră că fiul ei și Noemi vor mai acorda o șană căsniciei lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a sperat până în ultima clipă că fiul ei și Noemi se vor împăca. De altfel, femeia încă se gândește că este posibil ca celebrul cuplu să își reconsidere decizia.

„Copiii ăştia, el n-a înşelat-o pe ea, ea nu l-a înşelat pe el. A fost un moment când ea a vrut să plece la mama ei. Între timp au fost în Italia. Când s-au întors s-a dus iar la mama ei. Mama ei, sora ei vorbesc cu Mihai. Îi explică că un băiat ca el nu mai găsesc. Toată lumea vrea să se împace. Ei au fixat nunta. S-a părădit tatăl ei. Sigur că a fost un şoc. Am amânat nunta. Cred că de acolo, un semn, probabil i-a intrat în cap treaba asta, că nu trebuie să mai facă nunta cu Mihai. Ea mi-a spus: cred că a fost un semn.

Nimeni nu mă crede, dar în sufletul meu… e imposibil să nu fie aşa. Nu are altfel niciun motiv. Nu au motive să meargă mai departe cu acest divorţ. Foarte bine că au dat divorţ! Nu e glumă. Ea nu şi-a luat hainele de acasă, are trei cârpe la ea. Ce să vă spun. Copiii ăştia s-au iubit ca doi nebuni, s-au înţeles perfect, nu s-au bătut, nu s-au certat. Eu îi iubesc pe amândoi! Uşa mea este deschisă pentru Noemi oricând, eu vorbesc cu ea. Eu nu am motive să mă supăr pe ea. El este şi azi dispus să acorde o şansă. Numai ea a înnebunit, în ghilimele. Cred că nici ea nu ştie exact“, a spus Camelia Mitoşeru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Cristi Mitrea l-a luat la mişto pe Dani Mocanu după ce acesta şi-a făcut implant de păr! Vezi ce a spus fostul iubit al Andreei Mantea despre manelist!

Citeste si: Primele imagini cu Alina Pușcaș, după căsătoria secretă! Când ești mamă cu trei copii, luna de miere o petreci în parc!

Citeste si: Culiță Sterp, după împăcarea cu Carmen de la Sălciua, a comis-o! A petrecut noaptea cu două concurente de la ”Puterea Dragostei” Scandalul e uriaș, iar WOWbiz.ro are toate detaliile

fara descriere

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul pe Facebook

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!”, a spus Mihai Mitoșeru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate