Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: “Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc”

Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu în sufletul ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu, după cum reiese dintr-un mesaj postat recent. Părinţii designerului decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, deţin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Pensiunea are şi o pagină de facebook, acolo unde mama lui Răzvan Ciobanu postează fotografii, dar şi diverse mesaje care arată că decesul fiului a provocat o rană care nu se va vindeca niciodată. 

Citeste si: Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

Citeste si: Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor la mai bine de 3 luni de la moartea designerului: „Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”

Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: „Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis” 

„Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”, a postat femeia. “Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu”, este un alt mesaj distribuit de mama îndurerată a lui Răzvan Ciobanu. (vezi cum a fost executat silit Răzvan Ciobanu după ce a murit)

fara descriere

Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: "Când ne este DOR, închidem ochii" 

“OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a mai postat mama lui Răzvan Ciobanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate