Mama lui Silviu despre mama lui Giani: "Critică pe toată lumea, are puncte fixe, să jignească". Doamna Niculina a reacţionat dur

Mama lui Silviu a vorbit despre declaraţiile mamei lui Giani şi a criticat-o pe aceasta, considerând că l-a jignit pe Silviu. Doamna Niculina a reacţionat dur.

Autor: A. I.

"A fost o experienţă mai dură pentru el, dură şi pentru noi ca părinţi, dar în final a trecut cu bine. Nesusţinerea colegilor, mai ales a antrenorului Kiriţă. Nu a ştiut să îl integreze, a fost ca un ghimpe în spatele lui. Alea două puncte au însemnat ceva, era un început bun. După aia, când nu le-a mai adus şi nu s-au mai putut aduce, nu l-a mai susţinut nimeni şi fetele, în general, l-au evitat.

Din partea băieţilor a avut o susţinere, chiar în ultimul timp s-au unit bine de tot, dar n-ai avut cu cine.

Cu siguranţă se integra mult mai bine fără Giani antrenor. Şi fără antrenor, pentru că ei se antrenează singuri, nu se antrenează cu Giani. Cel mai mult am suferit când a intrat în mâlul ăla, a înghiţit apă, lovitura de la umăr şi după aia jignirile lui Giani. 

Dacă vrea mâncăm şi o friptură împreună, fumăm şi trabucul păcii. Ca persoană nu am nimic cu mama lui Giani, nu am nimic nici cu Giani. Mama lui Giani a avut nişte puncte fixe şi cu foşti concurenţi, de a jigni. Nu-şi avea rostul să critice ea pe toată lumea. Cu Silviu nu se cunoştea şi de asta a avut Silviu curajul să îl înfrunte", a spus mama lui Silviu la FanArena.

Reacţia dură a doamnei Niculina

"Ce să comentez la mama lui Silviu? Pentru că mama lui Silviu a zis de băiatul ei că a fost curajos, i-a răspuns lui Giani. S-a văzut ce curajos a fost, că a sărit de pe trambulină. Ce trebuia să-i facă Giani, să-l ia în braţe? Vezi de treaba ta, ai curaj, vai de capul tău, şi tu şi maică-ta.

Critic eu pe toată lumea, păi critic pentru că sunteţi nişte... sabotorii echipei Faimoşii. Ce vreţi, mă, să vă dea băiatul meu, corpul lui, mintea lui, mai ales ţie?(...) Vai, săracul, a trecut printr-un divorţ. Ce milă mi-e de tine. Niciodată băiatul meu nu se compară cu voi", a spus mama lui Giani, doamna Niculina, într-o intervenţie telefonică la FanArena.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 22 noiembrie. Războinicii au revenit de la 2-5 şi au câştigat vila! Cât a arătat scorul la final

Exatlon 22 noiembrie. Iulian Pîtea, ieşire nervoasă! Ce gest a făcut Războinicul

Exatlon 22 noiembrie. Războinicii au dat de greu! Concurenţii se plâng de condiţiile grele de baracă

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies