Mama Luizei din Caracal este disperată! Speră că fiica ei nu a avut aceeași soartă ca Alexandra: „Telefonul i-a sunat timp de cinci ore , iar după asta...”

Mama Luizei din Caracala povestit că telefonul fiicei ei a sunat și după ce ea a dispărut. Sper în continuare că adolescenta e în viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mama Luizei Melencu este dărâmată de durere. Din luna aprilie a acestui an, femeia nu mai știe nimic de adolescenta de 18 ani. Reprezentanții DIICOT au declarat oficial că ADN-ul Alexandrei se află în oasele găsite la locuința lui Gheorghe Dincă. Faptul că nu există dovezi care să arate că și Luiza ar fi moartă îi face pe membrii familie ei să spere în continuare că fata este în viață.

fara descriere

„Ultimul apel a fost la ora 11.30. Tatăl meu a observat că nu a ajuns acasă și m-a sunat pe mine. Telefonul i-a sunat timp de cinci ore, iar după asta cred că a fost aruncat și ea nu a mai răspuns la telefon. Telefonul a sunat, dar ea nu răspundea. În tot acest timp am sunat, dar nu răspunde. I-am plătit și abonamentul telefonului. Îl plătesc în continuare abonamentul la telefon. E pe numele meu și am fost nevoită să fac asta. Cu toate că telefonul nu mai este, eu l-am plătit”, a mărtirisit mama Luizei, pentru Cancan.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Luiza, în ziua dispariției! Unde ar fi fost surprinsă

fara descriere

Bunicul Luizei e convins că fata a ajuns pe mâinile proxeneților

„De la început am crezut că este cu totul altceva, pe cuvânul meu de om, nu vă mint, am crezut că e cu totul altceva. Om nu pot să-l numesc. E cu totul altceva, trafic de ființe umane, alții sunt vinovați, el e scos în față. Ne dorim… (n.r.: să fie în viață Luiza), ne rugăm la Dumnezeu. Omul e capabil de orice, omul e cel mai josnic. Unii dintre noi… rușine să le fie, nu le mai umple Dumnezeu buzunarele cu bani… blestemați să fie! Ce simt eu… Luiza și Alexandra, două fete minunate, ce or fi avut cu ele ordinarii ăștia…”, a declarat bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate