Mama Luizei, în lacrimi după ce a dat probele ADN: “Am fost umiliți!”

Mama Luizei a ieșit cu ochii în lacrimi de la sediul Institutului Național de Criminalistică, acolo unde i-au fost prevelate probe ADN. Familia Melencu și avocatul familiei spun că au fost forțați să dea probele pentru efectuarea expertizei genetice.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Familia Melencu face acuzații grave la adresa celor care au prelevat probele pentru expertiza genetică. Monica Melencu a ieșit cu ochii în lacrimi de la sediul IGPR și a spus că a fost forțată să dea probele pentru efectuarea expertizei. 

Citeste si: Mama Luizei a ajuns în București pentru a da probe ADN: Procedura durează cel mult cinci minute

Citeste si: Bătaie cu bâte și împușcături în Piața Constituției! O persoană a murit

Citeste si: Mezina familiei Morar, Roua Ilia, a fost botezată. Ce cadou inedit le-au oferit soții Morar invitaților la eveniment

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Mama Luizei, în lacrimi după ce a dat probele ADN: “M-au forțat”

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a intervenit și a declarat că nu li s-a explicat cre sunt pașii în vederea prelevării probelor și a efectuării expertizei genetice. 

Comisarul din fruntea cazului a reacționat agresiv când șeful laboratorului începuse să-i explice Monicăi Melencu ce înseamnă aceste prelevări de probe. În acel moment, i-ar fi spus Monicăi Melencu să nu mai ceară explicații și că „va fi luată cu forța”.

„Am fost umiliți. Pur și simplu am fost forțată, am fost obligată. Nu-mi plac regulile! Nu-mi plac regulile care s-au pus aici, absolut deloc! Nu s-a lăsat să ni se explice despre ce este vorba, acel comisar pur și simplu a luat foc și m-a amenințat”, a declarat Monica Melencu, la ieșirea din sediul IGPR. 

Mama și bunicul Luizei au avut nevoie de medicamente după ce au ieșit din sediul Institutului Național de Criminalistică și au intrat într-o farmcie. Familia Melencu, împreună cu avocatul lor se îndreaptă spre sediul CSM pentru a depune o plângere împotriva celor care s-au ocupat de prelevarea probelor. 

Procedura de prelevare a probelor nu a durat cinci minute așa cum a declarat un reprezentat al poliției, de dimineață, ci aproximativ două ore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate