Fizz și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, scandal fără precedent: „Nu îmi permit să bat boșorogi...”

Fizz și Bogdan Mocanu și-au spus cuvinte grele.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Fizz și Bogdan Mocanu de la <a target=Puterea dragostei, scandal" />

S-au spus cuvinte grele între Fizz și Bogdan Mocanu la Puterea dragostei. Astăzi s-au făcut acuzații grave în cadrul emisiunii Puterea dragostei, după ce Fizz le-a spus tuturor că i-a dat o pereche de șosete lui Bogdan Mocanu.

Acest lucru l-a înfuriat pe Mocanu, care a reacționat imediat și a început să aducă aminte de afacerile lui Fizz.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, momente de panică! A ieșit de urgență din casă: „Nu știu ce am...”

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent s-a logodit cu Ana de la Mireasă pentru fiul meu

Citeste si: Surpriză, ce se întâmplă în aceste momente în cuplul Mary și Robert de la Puterea dragostei! "Era momentul" EXCLUSIV

Câștigător al primului sezon, Bogdan Mocanu le-a spus colegilor săi că l-a rugat pe Fizz să îi dea o pereche de șosete doar pentru că avea probleme cu piciorul. După acest detaliu, Bogdan Mocanu s-a luat de afacerile lui Fizz:

Eu schimb ciorapii de trei ori pe zi, viața mea. Eram operat, trebuia să fie șosetele de trei ori pe zi, că nu suport. Ia spune Fizz, ce mai face groapa aia de gunoi a ta, o mai ai? Sau a asociatului tău. Nu îmi permit să pronunț numele tău”, i-a spus Mocanu lui Fizz, care a intervenit imediat.

„Tu o să răspunzi. Vorbești numai adevăruri și cineva trebuie să te pună la punct pe cale legală, trebuie să îți asumi pentru aceste calomnii. Nu îmi mai face tu mie cu degetul, știi că șmecheria e grea, cumetre. Stai cuminte. Nu mai vorbi despre mine urât. Mai vorbește, cumetre. Eu am toate taxele plătite la zi, măi incultule, măi patru clase”, i-a spus și Fizz lui Bogdan Mocanu, care a reacționat imediat.,

Tu ai o vârstă, nu îmi permit să bat boșorogi. Ți-o dau din cuvinte. Dacă faci un test IQ, iese cât port la pantofi. Știu că ți-ai luat adidași, că ai fost în bazar”, i-a mai spus Bogdan Mocanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate