Maria Ciobanu vrea să fie înmormântată în România: „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Isus”

Maria Ciobanu locuiește în America de câțiva ani, dar nu vrea să fie înmormântată acolo. Artista le-a spus și copiilor decizia ei.

Autor: M.B.

In articol:

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară din România. Zeci de mii de oameni îşi doresc să o poată vedea pe artistă cântând live, însă acest lucru nu mai este posibil. Ajunsă la 83 de ani, ea are mai multe probleme de sănătate care o împedică să urce pe scenă la fel de des ca înainte

Deşi îţi dorea să cânte din nou în faţa fanilor, Maria Ciobanu nu a susţinut niciun concert în anul 2018 și nici ofertele primite de Revelion nu le-a acceptat. A mai venit o dată în țară, pentru a-și serba ziua de naștere, și atunci a fost prezentă la câteva spectacole, deși toată lumea crede că a pus punct defintiv carierei artistice.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un timp...”

Citeste si: Oana Roman a găsit un portofel cu bani şi s-a dus să-l predea la Poliţie! Incredibil ce s-a întâmplat după aceea! Toată istoria a fost dezvăluită de Dan Chisu

Maria Ciobanu vrea să fie înmormântată în România

Deși locuiește în America, Maria Ciobanu vrea să fie înmormântată la noi în țară, după cum a declarat chiar ea.

„În 2004 am găsit căsuţa asta şi mă simt foarte bine. M-am împrumutat de 20.000 €, am renovat-o, am dat totul jos până la cărămidă, am pus geamuri noi, uşi noi.

Ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe. Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio melodia ei de debut: „Nu m-am aşteptat să ajungă la sufletul publicului atât de repede”

Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure şi merge cu bicicleta la 76 de ani! Dan Ginghină a practicat box, schi şi tenis de câmp! FOTO

Horia Brenciu a făcut anunțul după cinci ani de căsnicie cu Alice: „Și ea își dorește acest lucru”

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Omenirea, în mare pericol! Avertismentul serviciilor de informații din SUA despre pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies