Mama Luizei Melencu nu crede că fiica sa a murit: „Nu mi s-a arătat”

Ce spune mama Luizei Melencu despre dispariția fetei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Mama Luizei Melencu nu crede că fiica sa e moartă
Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, este disperată de mai bine de cinci luni de când nu știe nimic de fiica sa. Joi, aceasta a fost amendată cu suma de 5000 de lei pentru că a refuzat să ofere o nouă probă ADN.

Ieri, împreună cu tatăl său, Monica Melencu a fost protagonista unor momente dramatice, iar după câteva ore, cei doi au ajuns de urgență la spital.

Citeste si: Cazul Caracal. Ale cui sunt, de fapt, oasele găsite în pădure: „A fost premeditat...”

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei, internați de urgență! Anunțul medicilor

Citeste si: Mama Luizei Melencu, transportată de urgență la spital! Ce a pățit după ce a vrut să își dea foc

Acum, mama adolescentei dispărute în luna aprilie crede că procurorii nu vor să îi spună adevărul despre ce s-a întâmplat. În plus, este revoltată din cauza amenzii uriașe care i s-a dat:

„Procurorii adevărul nu știu să mi-l spună. Îmi ia banii, dar ce pot să fac, să îmi vând casa în situația de față, să îmi vând casa ca să plătesc o amendă. Am încă suspiciuni. Am dreptul să spun că am încă suspiciunii. Trebuia să mă prezint joi, eram citată în calitate de martor, nu ca parte vătămată. Joi mi-a venit prima. Mi s-a dat o amendă maximă. Probabil mi s-a dat din dușmănie și din atâtat ură”, a spus Monica Melencu, la România Tv.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a mai spus Monica Melencu în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate