Mama șoferului care s-a sinucis pe o autostradă din Germania, mesaj emoționant. A văzut totul live pe Facebook

Mama lui Claudiu a văzut gestul șocant al fiului său, live pe Facebook și a transmis un mesaj cu adevărat emoționant.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Gabriela, mama lui Claudiu, tânărul de 22 de ani care s-a sinucis pe o autostradă din Germania, a ascultat mesajul de adio al fiului ei. Acesta a transmis pe reţelele de socializare că recurge la acest gest din cauza faptului că iubita a decis să pună punct relaţiei pentru a se cupla cu altcineva.

"Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si m-ai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine", a scris mama lui Claudiu.

Tânărul, sfâșiat de vestea despărțirii, a intrat live pe Facebook și timp de minute bune a vorbit despre despărțirea de fosta lui iubită. Tânara, care era în România, l-ar fi anunțat că nu mai vrea să fie cu el, după o relație de 3 ani. Claudiu a intrat cu viteza de 170 km/h într-un TIR. A suferit răni grave şi a murit la spital după câteva ore de la impact.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Înregistrea live a continuat și după impact, fiind surprinsă chiar și intervenția medicilor. 

Citeste si: Rudele băiatului cu care minora din Galaţi a întreţinut relaţii sexuale vor să îi căsătorească pe cei doi minori: "Luăm fata!"

Citeste si: Marcel Toader, condus pe ultimul drum! Totul despre înmormântarea omului de afaceri, care are loc în comuna constănțeană Cumpăna

Citeste si: Femeie de 81 de ani, amendată pentru că a mers prea încet pe trecerea de pietoni VIDEO

Mesajul șocant de adio al tânărului, înainte de a intra intenționat într-un tir 

Tânărul și-a creat un profil de Facebook special pentru a-și lua adio de la cei dragi prin intermediul unui live. 

fara descriere

"Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât. După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă", spunea Claudiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate