Rudele băiatului cu care minora din Galaţi a întreţinut relaţii sexuale vor să îi căsătorească pe cei doi minori: "Luăm fata!"

Rudele băiatului din Galați cu care minora de 14 ani a întreținut relații intime, vor să îi căsătorească pe cei doi dacă și minorii își doresc acest lucru.

Distribuie pe:

fara descriere

Familia băiatului din Galați cu care minora de 14 ani a întreținut relații sexuale, după care a ieșit în stradă plină de sânge, susține că știau de relația celor doi și vor să îi căsătorească. Bunicul băiatului declară că așa este legea țigănească și că și el s-a căsătorit la 14 ani. 

"Ei se iubesc. Dacă familia fetei vrea, vă daţi seama că luăm fata, dacă ei vor să fie împreună. Acum ea e în plasament. Eu m-am însurat la 14 ani, asta-i legea ţigănească. Am vorbit şi cu bunica, vor vorbi şi cu părinţii, mama e şi ea închisă şi ei ar vrea să rămână copiii împreună", a declarat bunicul băiatului. 

Medicii legiști au constat că actul sexual s-a produs de comun acord, însă cu toate acestea băiatul s-a speriat și a fugit. Nimeni  din familia sa nu a ştiut ce se petrece şi nu îşi explică de ce fata a plecat plină de sânge de la ei de acasă. 

Citeste si: Reacția Siminei de la Puterea Dragostei după ce Jador a plâns de dorul ei în emisiune!

Citeste si: Ce i-a spus Luiza Melencu mamei ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca în România”

Citeste si: Dani Mocanu, melodie manifest după ce a fost săltat de mascați! ”Domnule procuror, cred ca aveți ceva personal cu mine”

Minorul de 15 ani a fost dus de familie la Parchet pentru a da declarații 

Potrivit spuselor bătrânului, cei doi minori ar fi întreținut relațiile intime într-o casă de-a fiului său.   

"A venit poliţia, am fost cu copilul la Parchet. Credeţi că dacă eram acasă se întâmpla aşa ceva? Băiatul vorbeşte cu ea de trei-patru luni. O iubeşte, s-a dus şi acum la ea la spital. Noi nu am ştiut. S-au culcat. El are 14 ani, copila la fel. Vă daţi seama, s-a întâmplat un caz nefericit. Nu ştiu de ce a plecat plină de sânge, ce am auzit şi noi că ar fi avut menstruaţie şi s-a mai şi culcat copilul cu ea. Medicul legist a contestat, nu a fost viol, a fost de comun acord. Au sărit gardul şi s-a dus la o casă a unui copil al meu care nu era acasă.", a mai spus bătrânul. 

Fata este în continuare internată, stabilă hemodinamic şi respirator, dar va mai rămâne în spital. Potrivit sursei citate, a fost vizitată de bunica maternă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate