Mama unui băiețel de cinci ani lansează un avertisment pentru părinții care nu își hrănesc corect copiii. Declarația impresionantă a femeii: „Vă rog, gândiți-vă..."

Mama unui băiețel de cinci anișori a lansat un avertisment pentru părinții care nu își hrănesc corect copiii, după ce fiului ei i-a ramas blocată în gât o boabă de strugure.

Distribuie pe:

fara descriere

Băiețelul în vârstă de numai cinci anișori a avut nevoie de operație cu  anestezie totală pentru a i se extrage boaba de strugure rămasă blocată în gât. 

Citeste si: A fost trasă pe dreapta și a fost întrebată cum o cheamă! După ce s-au uitat la ea, polițiștii au arestat-o imediat! Ce le-a zis

Citeste si: Decizie radicală pentru consilierul PSD Lucian Rădulescu, după ce i-a sfidat pe polițiștii de la rutieră cu legitimația de serviciu. Politicianul va plăti scump

Citeste si: O femeie a fost bătută cu sălbăticie de soțul ei! A mutilat-o și a băgat-o în spital, iar după ce a stat de vorbă cu Poliția, femeia a aflat cine era el, de fapt

Mama băiețelului a vrut să transmită părinților un mesaj de conștientizare 

Mama copilului a acceptat să dea publicității radiografia copilului, în care se vede bobița de strugure blocată în gât.

fara descriere

„Vă rog, gândiți-vă că nu toți copiii mestecă mâncarea. Mulți sunt grăbiți la școală, să ajungă la joaca etc. Aveți grijă. Când sunteți în dubiu, tăiați pur și simplu strugurii și roșiile cherry.”, a spus Angela, mama copilului operat. 

Femeia a mai spus că a lansat acest avertisment pentru a-i face pe unii părinți să conștientizeze cât de importantă este hrănirea corectă a copiilor. 

Strugurii nu trebuie să fie serviți întregi de cei mici, ci trebuie tăiați înainte. Mai mult decât atât, se recomandă ca strugurii să fie tăiați și pe lungime, deoarece diametrul unei boabe de strugure este similar ca dimensiune cu diametrul unei trahee de copil mic. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate