Manelista Sorina Ceugea, aventura vieții, în Asia, alături de soțul ei! ”Am sunat la Ambasadă, dar degeaba!”

Sorina Ceugea și soțul ei, Danezu, și-au dorit câteva zile de relaxare, pe tărâmuri exotice, în Asia, dar, în schimb, au avut parte de un șoc uriaș și probleme care păreau insurmontabile.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Plecați pentru câteva zile în Thailanda, Sorina Ceugea și soțul ei, Danezu, au făcut o escală în Beijing, în China, pentru a schimba zborul. Iar de acolo au început toate problemele lor...

Citeste si: Un manelist celebru a renunțat definitiv la carne! Danezu și-a șocat fanii

Citeste si: O cântăreață celebră, devastată de moartea Andreei, tânăra care șocat Parisul! ”Este şoc foarte mare pentru mine”

Citeste si: Fostul lui Carmen de la Sălciua, Culiţă Sterp, se relansează în compania unei adevărate bombe-sexy!

”Aventura vieții noastre a fost vacanța asta. Noi am zburat din Londra către Thailanda cu escala în Beijing. Când am ajuns în Thailanda, în bagajul de mână nu mai aveam camera video cu obiective, încărcătorul și blitzul. Am pățit-o, am crezut că fac infarct! Nu mi-am revenit nici acum, de fapt, dar am mai trecut, acum, peste asta”, ne-a spus, în exclusivitate, Sorina Ceugea. Ce au pățit? În momentul escalei, frumoasa manelistă și soțul ei au uitat pe banda în care se verifică bagajul de mână toată aparatura cu pricina, una suficient de scumpe pentru a înnebuni de supărare. ”Luasem după noi aparatura pentru că voiam să filmam și un videoclip în vacanță, mai ales că ne luasem excursia în funcțuie de peisajele pe care le aveam la dispoziție. Normal, am sunat la aeroportul din Beijing în care uitasem toate sculele acelea, dar nu am reușit să ne înțelegem cu cei de acolo care, efectiv, nu înțelegeau ce am pățit, parcă habar nu aveau de engleză. Am sunat la Ambasada României din Beijing, dar degeaba, chiar dacă ni s-a promis că ne vor ajuta. Nu ne-au datr niciun semn după, aveau probabil altele de făcut...”, ne-a mai povestit Sorina Ceugea.

fara descriere

Până la urmă, recunoaște cântăreața, s-au împăcat cu gândul că totul s-a pierdut și că cele câteva mii de euro, atât cât valorau sculele cu pricina, sunt... istorie. Doar că, atunci când abandonaseră deja orice speranță că își vor recupera sculele, un ajutor a apărut ca din pământ. ”Am ieșit să mâncăm și Danezu a observat că la masa de lângă noi erau nişte chinezi. Am decis să le punem o întrebare, că nu se costa nimic. Am avut surpriza să știe să vorbească engleza, așa că au sunat ei la aeroport și au reușit să se înțeleagă cu cei de acolo. Normal, s-a rezolvat imediat, cei de la aeroport găsiseră sculele, erau la obiecte pierdute. Ca tacâmul să fie complet, am aflat după că femeia lucra chiar la aeroportul acela, iar el capitan de bord! Au rezolvat imediat problema, iar Danezu a plecat la Beijing, a doua zi, și a recuperat sculele. Și, ca să îi fie ușor, căpitanul de bord, cel care a vorbit acolo, ne-a scris un bilet, în chineză, pe care să-l arătăm la aeroport în Beijing în cazul în care nu ne înțelegem cu cei de acolo în engleză”, ne-a mai spus Sorina Ceugea.

fara descriere

Sorina Ceugea și Danezu s-au căsătorit și civil, anul trecut

 

Anul trecut, cei doi îndrăgostiți au decis să își unească destinele pentru totodeauna, cei doi pășind hotărâți în față ofițerului stării civile pentru a-și oficializa povestea de dragoste. Și, îmbrăcăți la patru ace, cei doi au spus un “Da” hotărât, iar apoi au mers la o mică agapă alături de amicii lor, loc în care Sorina a purtat o rochie de mireasă care se mula perfect pe corpul că de fotomodel al artistei. Fericită până peste poate, Sorina nu s-a despărțit nicio secundă de  buchetul de mireasă, făcut din trandafiri roșii și galbeni, fotografiindu-se cu toți invitații de la eveniment.

“Fiecare lucru minunat se întâmplă la momentul lui. Momentul nostru a început acum cinci ani, ne-am convins că suntem făcuți unul pentru celălalt, iar pasul cununiei civile a venit natural. Așa ar trebui să se întâmple în toate poveștile frumoase. Contează să cunoști cu adevărat omul cu care vrei să îți faci viață, cu care să contruiesti o familie. Suntem norocoși, Danezu este sufletul meu pereche, iar eu sunt al lui”, ne-a spus, la acea vreme, în exclusivitate, Sorina Ceugea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate