Mara Bănică, mesaj impresionant în memoria lui Mihai Constantinescu: „S-a dus într-o lume minunată”

Mara Bănică a primit tragica veste a morții lui Mihai Constantinescu.

Autor: A.B.G.

In articol:

Mara Bănică a fost prietenă cu Mihai Constantinescu și a fost devastată la aflarea veștii. 

Citeste si: Ce a pățit concurentul ”Psycho” care a povestit la tv cum ucide și incendiază animale! Ce s-a întâmplat a doua zi după emisiune?

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă! Cum era trecut monstrul din Caracal în telefonul apropiaților

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Flick, poezie emoționantă în memoria lui Mihai Constantinescu: Lumea a rămas mai mică, a plecat cel ce-l cânta pe „vitezomnul Gică”

Mara Bănică, mesaj impresionant în memoria lui Mihai Constantinescu: „S-a dus într-o lume minunată”

Jurnalista a postat un mesaj emoționant după ce a aflat tragica veste că prieteneul ei de mai mulți ani, Mihai Constantinescu, a murit la vârsta de 73 de ani. Mara Bănică a dat detalii și despe locul în care poate fi omagiat artistul. 

„Avea Mihai o vorbă atunci când voia să puncteze ironic răutăţile unora: 'O lume minunată!' Astăzi s-a dus într-o lume minunată.

S-a chinuit mult. Mult prea mult pentru omul bun si blând care a fost. Mâine la prânz va fi depus la Biserica Sfânta Paraschiva de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Acolo unde toţi cei care i-au fredonat macar o dată refrenele, îi pot aprinde o lumânare.

Inmormântarea va avea loc joi la Ghencea Militar. Eu personal simt să multumesc public familiei Adam, naşii lui Mihai si ai Simonei, pentru ca au stat alaturi de el zi de zi pe toata durată acestui chin nespus prin care l-a trecut

Dumnezeu. La fel si Gabrielei Firea, dar si lui Dan Tudorache pentru omenia de care au dat dovadă. Dumnezeu să te ierte, Mihai, sa te odihnească în pace, să-i păzească pe cei pe care i-ai lasat în urma si, pentru că sper să mă auzi de acolo, din lumea aia minunată, îţi mulţumesc că am avut onoarea să te cunosc. 😢", a scris Mara Bănică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies