Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

Mara Bănică este apropiată de Mihai Constantinescu și știe în permanență cum se simte artistul. Ce mesaj sfâșietor a postat celebra jurnalistă pe social media.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Celebra jurnalistă Mara Bănică este apropiată artistului Mihai Constantinescu. Cei doi merg în vizită unul la celălalt, iar acest lucru l-a povestit chiar jurnalista pe profilul ei.

Jurnalista a mărturisit că nu a urmărit știrile și materialele din presă care au legătură cu starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu. Cunoscându-se cu persoanele apropiate, știe exact starea reală de sănătate a artistului. Mai mult decât atât, fiul Marei Bănică, Dima, a întrebat-o pe jurnalistă cum se simte artistul Mihai Constantinescu și când va mai trece în vizită la ei. Mama lui a răspuns: ”Curând, mami”.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Citeste si: Cătălin Cazacu iubește din nou! Cine e bomba sexy celebră cu care s-a cuplat

Citeste si: N-ai să crezi ce meserie trebuia să aibă superba Christina Ich! Acesta este marele regret al celei mai frumoase femei din România! "Nu mai stăteam acum pe internet"

"Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi. Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. “Curând, mami”, i-am spus. Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui. Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav🙏", a scris Mara Bănică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în Botoșani! Un primar a murit în spital, după ce a făcut infarct

N-ai să crezi ce meserie trebuia să aibă superba Christina Ich! Acesta este marele regret al celei mai frumoase femei din România! "Nu mai stăteam acum pe internet"

Cătălin Cazacu iubește din nou? Cum arată bruneta cu care s-a cuplat

Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Care ar fi, de fapt, relația dintre Lidia Buble și Costi Ioniță? Cântăreața a dezvăluit tot:"Eu și Costi avem o..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies