Vedete

Mara Banica si-a facut analizele si a primit o veste proasta: "Medicii nu au ce sa imi faca"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mara Banica si-a facut analizele si a primit o veste proasta: "Medicii nu au ce sa imi faca"
Mara Banica s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in ultimii ani, fiind la un moment dat si la un pas de moarte, dupa ce a fost diagnosticata cu ocluzie intestinala.

Desi a reusit sa depaseasca momentele dificile, vedeta TV trebuie sa aiba in permanenta grija de sanatatea ei si sa apeleze la toate masurile preventive care sa o tina departe de sala de operatie.


In urma cu un an, Mara Banica a avut parte de un alt cosmar, cauzat de o sinuzita severa.
"Am plecat într-o fugă spre spital. Nu puteam să stau de durere. După ce mi-au dat tratamentul, m-au trimis acasă, urmând să aştept efectul pastilelor. Nu îmi trecea sub nicio formă, puteam sta doar în fund, pe marginea patului”, declara Mara Bănică. „Medicii nu au ce să îmi facă. Pe la patru dimineaţa, după toate pastilele luate, am reuşit să mă întind în pat, iar atunci am simţit o explozie în cap. Mi s-a spart punga de puroi. Atunci am simţit o eliberare. Încă elimin puroiul, după ore bune de când mi s-a întâmplat totul”, a mai spus Mara Bănică.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune