Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

În urmă cu o zi, Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist, s-a sinucis.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

În urmă cu o zi, Ionel Marcel Lepa, criminalul care a împușcat mortal un polițist, s-a sinucis în celula sa din Penitenciarul “Popa Șapcă” din Timișoara. Gardienii l-au găsit ieri spânzurat cu cearceaful, în baia din camera de detenție. El se afla și în carantină.

Însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a deschis tot ieri, când Marcel Ionel Lepa s-a sinucis în celula lui, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

“La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în data de 10.06.2019 a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 5329/P/2019, sub aspectul săvârșirii faptei de ucidere din culpă, prev. și ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul deținutului Lepa Ionel Marcel, încarcerat în Penitenciarul Timișoara, în baza unui mandat de arestare preventivă. La aceeași dată cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în vederea efectuării urmăririi penale”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Imagini fabuloase cu fostul președinte al României înconjurat de o liotă de SPP-iști! Toată lumea îl dădea dispărut pe Emil Constantinescu, dar noi l-am surprins la… cumpărături

Citeste si: Atac sângeros: 95 de persoane au murit, alte 19 sunt dispărute

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un cunoscut actor brazilian, ucis cu sânge rece, alături de întreaga sa familie

Reprezentanții închisorii:”S-a declanșat o verificare internă”

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate