Marcel Toader, dezvăluire neșteptată: „După atâtea nenorociri, sunt foarte pretențios”

Marcel Toader a vorbit despre viața sa personală. Ce planuri are omul de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Marcel Toader a vorbit despre sărbătorile pascale, precum și despre viața sa personală. Fostul soț al Mariei Constantin a dezvăluit ce face în fiecare an.

Spre deosebire de mulți alți bărbați divorțați, Marcel Toader a decis să le trimită mesaje tuturor fostelor soții. Iată ce le urează acesta de sărbători femeilor care au fost în viața sa:

Citeste si: Ce mesaj sfâșietor a transmis Lorena Balaci, la 6 luni de la moartea tatălui ei, Ilie Balaci

Citeste si: O prostituată și-a acuzat clientul de viol! Ce s-a petrecut între ei în camera de hotel și cum a fost pedepsit bărbatul

Citeste si: Fostul ales al Cruduței se distrează de minune cu iubita în Italia! Valentin Gane i-a dat papucii Danielei după show-ul matrimonial FOTO

„Eu le dau mesaj tuturor fostelor mele soţii. Le doresc tot binele din lume şi din toată inima mea o săptămână binecuvântată", a spus Marcel Toader în cadrul unei emisiuni TV.

Unde va petrece Marcel Toader sărbătorile de Paște

În plus, Marcel Toader a vorbit şi despre felul în care îşi va petrece Sărbătorile Pascale în acest an.

"Plec de vineri, merg la mama mea. Mama face o ciorbă de miel fenomenală. Face o ciorbă acră pentru că mie îmi plac ciorbele acre. Nu am mai mâncat de mult o ciorbă pentru că eu acasă nu îmi gătesc ciorbe. Îmi fac fructe de mare, muşchi de vită, cu vin. Îmi aprind o lumânare. Singur.

Simt nevoia de cineva, dar şi cineva trebuie să simtă nevoia de mine şi îţi dai seama că după atâtea nenorociri, sunt foarte pretenţios. Eu nu mai am încredere în femei. Îmi plac sărbătorile în familie. Întotdeauna am crezut că sărbătorile se fac alături de femeia pe care o iubeşti, alături de femeia cu care îţi împarţi viaţa", a mai spus Marcel Toader.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: