Vedete

Marcel Toader, la spital! Va suferi o interventie chirugicala la inima! Ce se intampla acum cu el

Marcel Toader urmeaza sa ajunga pe mana medicilor din cauza unro probleme cardiologice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Marcel Toader, la spital! Va suferi o interventie chirugicala la inima! Ce se intampla acum cu el icon photo
 
Marcel Toader sufera de niste probleme de sanatatea si va fi operat in curand. In urma cu sase ani el a suferit un infarct si i-a fost montat un stent. Dupa acest eveniment ar fi trebuit sa ia un tratament prescris de medici, insa, in urma cu doi ani el a renuntat la medicamente.
 
"În ultimii doi ani mi-am întrerupt medicamentaţia, pentru că eu consider că prea multă medicamentaţie nu e bună şi… Din acest punct de vedere nu am făcut bine. Am zis acum o lună şi ceva de zile să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa, acum am venit la Bucureşti, la o clinică specializată în probleme de inimă", a declarat el intr-o emisiune TV.
 
El a si explicat ce se intampla cu el exact cu el si cand va avea interventia. „Inima bate aritmic, din cauza faptului că ţesutul necrozat este pe o porţiune de vreo doi centimetri. Trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, a mai povestit Marcel Toader.
 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune