Marcel Vela, declarații surprizătoare despre târgurile de Crăciun. Ministrul de Interne îl contrazice pe Președintele României

Confuzie totală privind desfășurarea târgurilor de Crăciun. Ce spune Ministrul de Interne al României!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Confuzie totală privind desfășurarea târgurilor de Crăciun. Ce spune Ministrul de Interne al României!


In articol:

Marcel Vela are o părere diferită de cea a lui Klaus Iohannis privind desfășurarea târgurilor de Crăciun. Dacă Președintele României le vede inoportune în această perioadă, Ministrul de Interne spune că dacă sănătatea publică nu este pusă în pericol, atunci nu ar fi vreo problemă pentru a se organiza.

După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. Aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

Citeste si: Vor mai avea loc sau nu târgurile de Crăciun în România?

Citeste si: Ce a făcut Ion Ţiriac imediat după moartea lui Ceauşescu? S-a dus vestea în Europa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Fără târg de Crăciun în București anul acesta. Nicușor Dan, anunț important: ”Suntem pe marginea prăpastiei”

Marcel Vela contrazice puțin declarația făcută de Iohannis, spunând că depinde cum este organizat târgul de Crăciun respectiv, dacă pune sau nu sănătatea oamenilor în pericol.

''Depinde de ce înţeleg prin târgul de Crăciun, depinde de cum îl organizează, depinde de cum respectă sau nu respectă regulile sanitare. Deci sunt câteva repere destul de relative. Esenţa este să se respecte legea şi să nu fie un pericol pentru sănătatea publică'', a explicat Ministrul de Interne.

târg de Crăciun la Craiova
târg de Crăciun la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Lia Olguța Vasilescu, târg de Crăciun la Craiova

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a decis ca târgul de Crăciun de anul acesta să aibă loc. Bineînțeles, cu multe restricții impuse, însă va avea loc. 

"Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența ca nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun. De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația. Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători! Aveți cu toții dreptul să vă bucurați de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, dar vă rugăm și să respectați restricțiile impuse!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se elimină aceste pensii! După 6 decembrie vor fi desființate. Orban a decis

Nu mai consuma aceste alimente dimineața! Este o greșeală imensă pe care o fac mulți români! Îți distrug stomacul pe termen lung

Ei sunt EROII României. Imaginea care a emoționat întreaga țară: ”Vă mulțumim, salvatorilor”

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies