Marcela Fota radiază de fericire, după ce și-a refăcut viața cu un tânăr de 23 de ani: „Iubirea e tot”

Marcela Fota pare a fi mai fericită ca niciodată în noua sa relație cu tânărul de 23 de ani.

Autor: Mihaela Lucia

In articol:

Marcela Fota se iubește de ceva timp cu un tânăr în vârstă de 23 de ani și pare că a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze.

A trecut printr-un eveniment tragic în viața personală în momentul în care soțul ei s-a stins din viață în urmă cu doi ani. La acel moment credea că niciun bărbat nu îi mai poate aduce zâmbetul pe buze, însă iată că destinul i-a surâs la un moment dat, iar acum este mai fericită ca niciodată.

Fără voia ei, Marcela Fota a fost nevoită să ia viața de la capăt fără soțul ei alături. A trecut prin clipe de coșmar în momentul în care a primit tragica veste, la acel moment ea încă aflându-se pe scenă, neștiind ce se întâmplă cu soțul ei.

Citeste si: Marcela Fota, sfâșiată de durere la parastasul soțului ei! Nu poate uita nici acum ce s-a întâmplat în acea zi: „Încerc să accept”

Marcela Fota, mai fericită ca niciodată alături de noul ei iubit în vârstă de 23 de ani

În momentul în care a dezvăluit că trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr de 23 de ani, Marcela Fota a fost foarte criticată în mediul online. A primit critici inclusiv din partea unora dintre colegii de breaslă, care s-au grăbit să o judece. 

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Nici la acea vreme nu a băgat în seamă comentariile răutăcioase și se pare că nu are de gând să o facă nici acum. Nu se sfiește să apară în mediul online declarându-se o femeie foarte fericită. Postările pe care le face pe Instagram vorbesc de la sine, iar ultima sa apariție pe InstaStory este dovada clară a faptului că Marcela Fota iubește din nou.

„Iubirea e tot”, a scris Marcela Fota pe InstaStory.

Citeste si: Marcela Fota, strigăt de durere în timpul unui interviu! Abia a reușit să vorbească, printre lacrimi! A trecut mai bine de un an de la moartea tragică a soțului ei: „Nu suntem atât de puternici”  

Marcela Fota radiază de fericire, după ce și-a refăcut viața cu un tânăr de 23 de ani „Iubirea e tot”

Cum reacționează Marcela Fota în fața criticilor?

Marcela Fota nu a băgat în seamă criticile venite din partea celor din jur. În momentul în care și-a făcut publică relația, interpreta de muzică populară a transmis un mesaj pentru toți cei care au criticat-o.

„Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu. Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”, a adăugat cântăreața.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Marcela Fota în costum de baie, la 45 de ani?! E criticată că se iubește cu un tinerel, dar dacă o vezi așa nici nu-i ghicești vârsta

Marcela Fota, altă replică dureroasă primită de la o artistă, după ce s-a cuplat cu un băiat de 23 de ani! "Sunt dezamăgită că totuși, e mamă"

Cu cine se iubește, de fapt, Marcela Fota? Mulți au criticat-o dur pentru decizia luată: „Am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul”

”Viitorul sună bine” Oana Roman, anunțul prin care a surprins pe toată lumea, după despărțirea de Marius Elisei. Ce i-a spus tatăl său?

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

Cu cine se iubește, de fapt, Marcela Fota? Mulți au criticat-o dur pentru decizia luată: „Am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies