Marcela Fota

Marcela Fota

Vedete

Marcela Fota se topește de dragul lui când îl vede! Artista aproape că nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a postat o fotografie cu el: „Inima mea”

Marcela Fota a postat în mediul online o imagine cu fiul său, David. Cu această ocazie, interpretă de muzică populară i-a tranmis și un mesaj emoționant.

Marcela Fota se numără printre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria muzicală și le-a împărtășit tuturor pasiunea și iubirea pentru folclor. Tocmai de aceea, a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături la fiecare pas. 

Pe lângă parcursul său profesional impresionant, Marcela Fota se mândrește cu fiul său, care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecae zi.

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui David.

Marcela Fota, fotografie emoționantă cu fiul său

Marcela Fota  este foarte activă pe rețelele sale de socializare, acolo unde a adunat o comunitate extrem de unită. În mediul online, artista împărtășește atât momentele frumoase din viața sa, cât și pe cele mai puțin frumoase. Mai mult decât atât, își ține întotdeauna fanii la curent și nu se ferește nici să-și arate în mod public iubirea pentru fiul său, în vârstă de 14 ani.

Citește și: „Mi-ai adus din nou zâmbet pe față” Marcela Fota vorbește public despre iubire, spre surprinderea tuturor! Maria Constantin nu s-a putut abține să nu comenteze

Recent, artista le-a demonstrat tuturor că nu este doar o artistă de succes, ci și o mamă extrem de implicată și mândră de fiul său. Totul după ce Marcela Fota a postat o imagine cu David, alături de un mesaj emoționant.

Artista nu își mai încape în piele de bucurie atunci când vorbește despre băiatul său și are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Inima mea”, a scris Marcela Fota pe rețelele sale de socializare, în dreptul fotografiei în care apare David, fiul ei. 

David, fiul Marcelei Fota

David, fiul Marcelei Fota

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Totul meu” Marcela Fota, declarație emoționantă pe rețelele de socializare! Artista radiază de fericire în preajma lui David

Cu toate acestea, artista preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor și nu postează imagini cu David la fel de des pe cât și-ar dori urmăritorii săi din mediul online. Chiar și așa, fanii Marcelei Fota știu că dincolo de cariera sa, este o mamă excepțională, tocmai de aceea are o relație foarte bună cu fiul său.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat la Viena- radioimpuls.ro

Citește și: "Din nou împreună" Fanii Marcelei Fota au fost surprinși să vadă cine a însoțit-o la un eveniment. Interpreta de muzică populară și Claudia Puican au făcut echipă pe scenă și au reușit să încingă atmosfera: "Ne facem formație"

Din nefericire, de când soțul său a pierdut lupta cu viața în urma unui infarct, interpeta de muzică populară a făcut orice îi stă în putință pentru ca fiului său să nu îi lipsească nimic și să treacă mai bine

peste dispariția tatălui său. De atunci, cei doi sunt alături unul de celălalt și se susțin la fiecare pas.

Marcela Fota și fiul său, David

Marcela Fota și fiul său, David

[Sursa foto: Instagram]