Margherita de la Clejani, cel mai ciudat interviu. “Margherita cea veche nu mai există”. Cum a putut să se îmbrace fata Clejanilor

Înainte să izbucnească scandalul cu drogurile în care a fost implicată recent, Margherita de la Clejani șoca o țară întreagă prin felul în care a apărut îmbrăcată în timpul unui interviu.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Margherita de la Clejani, cel mai ciudat interviu. “Margherita cea veche nu mai exista”. Cum a putut sa se imbrace fata Clejanilor!


In articol:

Margherita de la Clejani este personajul momentului în showbiz-ul din România, după ce s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident rutier, în urma căruia a izbucnit un scandal de proporții, în care a fost trasă și familia acesteia. Dacă în trecut, fata Clejanilor avea apariții normale și decente, acum nu a mai rămas nici urmă de Margherita de acum câțiva ani.

Margherita de la Clejani s-a schimbat radical

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a devenit un personaj excentric și rebel, care nu își mai ascultă deloc părinții. Mai mult decât atât, mesajele pe care le postează pe rețelele de socializare în ultima vreme au șocat o țară întreagă, mai ales după scandalul de acum câteva săptămâni.

Margherita de la Clejani, cel mai ciudat interviu. “Margherita cea veche nu mai exista”. Cum a putut sa se imbrace fata Clejanilor!

Citeste si: Florin Iordache nu poartă mască de protecţie în Parlament! Cum a fost surprins: „Sper să-şi facă treaba şi în această situaţie Politia Română”

Citeste si: Ce se întâmplă cu dublarea alocațiilor copiilor! S-a votat astăzi în Parlament

Citeste si: Caz înspăimântător! Un student a amenințat cu moartea un profesor și a filmat totul: „Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile...”

Înainte să izbucnească scandalul cu drogurile, Margherita de la Clejani a dat cel mai ciudat interviu din viața ei, dar nu cuvintele ei au fost cele care au atras în mod special atenția, ci felul în care aceasta a apărut îmbrăcată. Tânăra s-a prezentat într-o costumație bizară, pe care avea imprimat steagul Americii, aceasta declarându-se un fan „înrăit” al SUA. Mai mult decât atât, artista declara atunci că urmează să laseze o colecție de haine. 

„În curând voi lansa o colecție de haine marca Mar Cle, cu inspirație din America. Se vede că sunt un fan înrăit al Americii, pentru că am stat acolo o lună de zile și m-am plimbat prin Los Angeles, New York, Chicago, pe la Hollywood pe acolo, cum îmi place mie să zic așa și Margherita nu mai este Margherita aia veche pe care o știe toată lumea. Acum sunt o altă Margherita, sunt într-o altă etapă”, a declarat Margherita pentru jurnaliști.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate